Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Solar Boat Twente

Een multidisciplinair team van enthousiaste studenten aan de Universiteit Twente focust zich op het bouwen en ontwerpen van een innovatieve zonneboot. Zij stimuleren milieubewustheid door hernieuwbare energie toe te passen in de maritieme sector. In samenwerking met met diverse partners streven ze naar innovatieve oplossingen.

Sponsoring

Würth Nederland B.V. toont haar betrokkenheid door onder andere actief te zijn als maatschappelijke sponsor. Wij zijn daardoor in 2021 gestart met deze samenwerking. Würth is in 2022 wederom trotse sponsor van Solar Boat Twente.

Het Solarteam Twente heeft als doel om een duurzame maritieme sector op de kaart te zetten. Zij willen deze sector inspireren om stappen te zetten naar een duurzamere industrie. Würth ondersteunt graag de studenten die passie, vaardigheden en techniek combineren om deze doelstelling te behalen.

Sponsorcontract getekend
Groepsfoto
Orsy stelling in de werkplaats van Solar Boat Twente

Past overal. Geschikt voor alles. De ORSY® systeemwereld.

Würth is de uitvinder van het systeemdenken voor vakmanschap en industrie. Onze formule voor productiviteit en tijdbesparing heet ORSY® (Orde en Systeem). Wat ooit met een rek begon, is tegenwoordig een logistiek concept voor: magazijn, werkplaats, voertuiginrichting en bouwplaats.

Wij ondersteunen de studenten graag met onderdelen van onze succesvolle ORSY® systeemwereld. Zo sponseren wij magazijnstellingen, losse rekken, vakindelingen, gereedschaps- en kleinmateriaalassortimenten en de gereedschapswagen. Het past allemaal naadloos in elkaar.

Alles in de ORSY® systeemwereld is in lijn en alles heeft zijn plek: kleine onderdelen, gereedschappen, machines en vele andere onderdelen passen perfect in het ORSY® systeem. Alles is flexibel. Alles is altijd voor handen. Zo hopen wij een bijdrage te leveren aan het behalen van successen, want de plannen zijn ambitieus! Solar Boat Twente gaat voor een podiumplek op het WK in Monaco.

Shop Enschede

Shop Enschede

Divisieleider Jefferey Wetzel en Key Account Manager Orin Heesen in de sector Maritiem, hebben een persoonlijk bezoekje gebracht aan de Würth Shop in Enschede. Namens Würth Nederland hebben Jefferey en Orin de gereedschappen uitgereikt aan Solar Boat Twente.

Team 2021/2022

Het team bestaat uit 18 studenten en is dit jaar vele malen groter dan andere jaren. De studenten focussen zich dit jaar op gebieden waar verbetering te behalen valt, waaronder bijv. waterdichtheid. De romp van de boot is behouden maar mechanisch en elektrisch is alles vernieuwd.

Races

De plannen om mee te doen aan de volgende evenementen:

• NK Zonnebootrace in Akkrum 25 mei 2022

• Ultimate Solar Challenge 23 – 25 Juni

• En het grootste evenement van het jaar, de Monaco Solar & Energy Boat Challenge van 4 – 9 Juli 2022!

 

Wij wensen het team heel veel succes en uiteraard blijft Würth Nederland ze volgen.

Team