Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Metaal
Metaal Werkplaats en Materiaal

Alles voor de metaalbranche

Metaal Werkplaats en Materiaal

Alles voor de metaalbranche

Kleeft en dicht
Kleeft + Dicht 2.0

Met de nieuw verbeterde Kleeft + Dicht producten van Würth is alles mogelijk. Door de uiterst eenvoudige toepassing van de één componentenlijm garandeert Kleeft en Dicht een efficiënte verwerking.

Lees meer >

ORSY® systeemwagen
ORSY® gereedschapswagen

Met de ORSY® systeemwagen heeft u nu alles binnen handbereik, in precies de samenstelling die u nodig heeft.

Lees meer >

Smart step
Smart Step Spiraalboor

Aanzienlijk sneller en nauwkeuriger boren met de Smart Step Spiraalboor: De eerste spiraalboor met een trappenboor- puntgeometrie.

Lees meer >

Verankering
Verankering

Hier vindt u alle productinformatie over ankers en pluggen en de toepassingen. Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade. In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie.

Lees meer >

HSCo combiboor
HSCo combiboor

Hier vindt u alle productinformatie over de nieuwe Combi boor tap HSCo Multi Performance

Lees meer >

Ceraline
Ceraline

De nieuwe slijpbelevenis
Daag onze hoogwaardige keramische korrel uit. We beloven: Extreem hoge en snelle materiaalverwijdering Hoogwaardige keramische schuurkorrel en met een actief slijpende toplaag. Uitstekende levensduur. Zowel op staal, RVS en aluminium!

Lees meer >

M-Cube
M-Cube
Accu-Machines

M-Cube: compacte machines gecombineerd met krachtige en duurzame batterijen. De krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion-batterijen passen op alle draadloze gereedschappen van Würth M-Cube.

Lees meer >

Orsy Mobil
Bedrijfswageninrichting
ORSY® Mobil

Iedere branche heeft zijn specifieke kenmerken en wensen op gebied van bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil is geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden.

Lees meer >

ORSY® SYSTEMEN
Voorraadbeheer
ORSY® Systemen

Het ORSY® systeem zorgt voor optimale voorraadbeheersing. Met onze ORSY rekken, koffers en gereedschapswagens houdt u een goed overzicht en heeft u al uw spullen binnen handbereik.

Lees meer >

Din- en normdelen
Din- en normdelen

U vindt hier onder andere voorspan- en aandraaimomenten voor schroeven, bouten, en uitgebreide technische informatiebladen.

Bekijk hier >

Boren
Boren

Lees hier alles over diverse boren uit ons assortiment. Van hamerboor, spiraalboor en verzinkboor tot universele boren voor elke boorklus.

Bekijk hier >

PBM
PBM

Van oog- en oorbescherming tot valbeveiliging tot beschermende kleding en helmen. Bekijk het uitgebreide bedrijfskleding en PBM assortiment van Würth.

Bekijk hier >

Lasers
Lasers

Met een lijnlaser of laserafstandsmeter kunt u zeer nauwkeurig haaks en/of waterpas werken. Bekijk hier alle informatie over ons laserprogramma.

Lees meer >

Chemische producten
Chemische producten

Hier vindt u alle productinformatie over de chemische producten van Würth.

Bekijk hier >

Lijmzoeker
Lijmzoeker

In 3 stappen naar de juiste lijm

Bekijk hier >