Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Kleeft en dicht
Kleeft + Dicht 2.0

Met de nieuw verbeterde Kleeft + Dicht producten van Würth is alles mogelijk. Door de uiterst eenvoudige toepassing van de één componentenlijm garandeert Kleeft en Dicht een efficiënte verwerking.

Lees meer >

ORSY® systeemwagen
ORSY® gereedschapswagen

Met de ORSY® systeemwagen heeft u nu alles binnen handbereik, in precies de samenstelling die u nodig heeft.

Lees meer >

Smart step
Smart Step Spiraalboor

Aanzienlijk sneller en nauwkeuriger boren met de Smart Step Spiraalboor: De eerste spiraalboor met een trappenboor- puntgeometrie.

Lees meer >

Verankering
Verankering

Hier vindt u alle productinformatie over ankers en pluggen en de toepassingen. Eenvoudig alleen een lamp bevestigen of een zwaar belastbare balustrade. In het zeer veelzijdige assortiment ankers en pluggen van Würth vindt u de ideale oplossing voor uw montagesituatie.

Lees meer >

HSCo combiboor
HSCo combiboor

Hier vindt u alle productinformatie over de nieuwe Combi boor tap HSCo Multi Performance

Lees meer >

Ceraline
Ceraline

De nieuwe slijpbelevenis
Daag onze hoogwaardige keramische korrel uit. We beloven: Extreem hoge en snelle materiaalverwijdering Hoogwaardige keramische schuurkorrel en met een actief slijpende toplaag. Uitstekende levensduur. Zowel op staal, RVS en aluminium!

Lees meer >

M-Cube
M-Cube
Accu-Machines

M-Cube: compacte machines gecombineerd met krachtige en duurzame batterijen. De krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion-batterijen passen op alle draadloze gereedschappen van Würth M-Cube.

Lees meer >

Orsy Mobil
Bedrijfswageninrichting
ORSY® Mobil

Iedere branche heeft zijn specifieke kenmerken en wensen op gebied van bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil is geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden.

Lees meer >

ORSY® SYSTEMEN
Voorraadbeheer
ORSY® Systemen

Het ORSY® systeem zorgt voor optimale voorraadbeheersing. Met onze ORSY rekken, koffers en gereedschapswagens houdt u een goed overzicht en heeft u al uw spullen binnen handbereik.

Lees meer >

Din- en normdelen
Din- en normdelen

U vindt hier onder andere voorspan- en aandraaimomenten voor schroeven, bouten, en uitgebreide technische informatiebladen.

Bekijk hier >

Boren
Boren

Lees hier alles over diverse boren uit ons assortiment. Van hamerboor, spiraalboor en verzinkboor tot universele boren voor elke boorklus.

Bekijk hier >

PBM
PBM

Van oog- en oorbescherming tot valbeveiliging tot beschermende kleding en helmen. Bekijk het uitgebreide bedrijfskleding en PBM assortiment van Würth.

Bekijk hier >

Lasers
Lasers

Met een lijnlaser of laserafstandsmeter kunt u zeer nauwkeurig haaks en/of waterpas werken. Bekijk hier alle informatie over ons laserprogramma.

Lees meer >

Chemische producten
Chemische producten

Hier vindt u alle productinformatie over de chemische producten van Würth.

Bekijk hier >

Lijmzoeker
Lijmzoeker

In 3 stappen naar de juiste lijm

Bekijk hier >