Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

VSKstand

Ontmoet ons op de VSK

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Of het nu gaat om W-installatie of E-installatie; VSK is de beurs voor de totale installatiebranche!

Natuurlijk is ook Würth weer aanwezig met een geheel eigen stand! Kom naar Würth om kennis te maken met kwalitatief hoogwaardige producten en kostenbesparende ORSY systemen.

Gedurende vier dagen staan onze specialisten klaar om je alles te vertellen over de toepassingen die Würth je te bieden heeft op het gebied van de installatietechniek.

Bezoek onze stand in hal 11, stand D.090. Een bezoek aan onze stand zorgt ervoor dat je deel neemt aan onze unieke giveaway.

Schrijf je hier in om de VSK beurs te bezoeken.

Varifix

Varifix montagesysteem

Veel installateurs kennen Würth van de boutjes en moertjes. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Tijdens de beurs kunnen de bezoekers het succesvolle cradle-to-cradle montagerailsysteem Varifix - met gangbare beugels en accessoires – bekijken. Met Würth heeft elke installateur de oplossing in huis voor technische installaties.

Meer informatie over het Varifix montagesysteem vind je hier.

Orsy systemen – kostenbesparing

ORDE EN SYSTEEM - Tijdsverlies in het werkproces betekent onnodige kosten. Als je bijvoorbeeld lang moet zoeken naar gereedschap of verbruiksartikelen, je deze kwijt raakt of te weinig inzicht hebt in je voorraad. De ORSY-systemen van Würth bieden hier oplossingen voor. Overzichtelijke rekken en automaten, scanners voor snelle bestellingen, systeemkoffers, gereedschapskarren en inrichting voor bedrijfswagens. De ORSY-systemen zorgen er voor dat je materiaal overal direct bij de hand hebt, altijd het overzicht behoudt en minimale tijd verliest. Bespaar dus kosten met ORSY.

Meer informatie over onze ORSY systemen lees je hier.

ORSY
Shark-Twist

Shark Twist

Een noviteit op de VSK-beurs is de prijswinnende 2C universele plug SHARK® TWIST. Eén innovatieve plug met 8-voudige verknotting en dus een extreem groot contactoppervlak. De innovatieve universele plug combineert prestaties, flexibiliteit en installatiegemak, waardoor een breed scala aan mogelijke toepassingen wordt geboden. Dit producten zullen wij tijdens de beurs live demonstreren.

Meer informatie over de prijswinnende Shark Twist verankering vind je hier.

Ben jij benieuwd naar alle innovatie die wij te bieden hebben op het gebied van installatie?

Schrijf je hier in om de VSK beurs te bezoeken.