Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Autoruit vervanging
Autoruit vervanging

Würth Perfect Repair

Autoruit vervanging

Würth Perfect Repair

Autoruit vervanging op de Würth manier: simpel en veilig.

Decennia lang al staat Würth synoniem voor top kwaliteit in de auto industrie en denkt altijd voorruit om oplossingen te bieden die uw dagelijks werk makkelijker maken. De laatste toevoeging aan het portfolio aan oplossingen uit onze WÜRTH PERFECTION LINE: WÜRTH PERFECT REPAIR. – een complete range aan producten en accessoires voor ruitherstel.

De Würth Perfect Repair lijn biedt hoogwaardige en effectieve producten voor de professionele vervanging en reparatie van autoruiten. Voor elke stap in het reparatieproces kunnen wij de juiste benodigdheden leveren.

 

Verwijderen van omliggende delen
1.Verwijderen van omliggende delen

Verwijder eerst de lijst met de montagewiggen. Demonteer daarna de ruitenwisser armen met de omschakelratel en de tweearmige poolklemtrekker.

Ruit uitsnijden
2. Ruit uitsnijden

Gebruik de autoruit demontageset om de autoruit uit te snijden. Met de vacuümheffer til je de ruit eruit en plaats je deze op de combiwerkbank. Gebruik de schraper en messenset om de resten van de lijmrups terug te snijden.

Voorbereiding en lijmen
3. Voorbereiding en reinigen

Gebruik de reinigingsschuurspons in combinatie met Actief reiniger om het lijmoppervlak grondig te reinigen. Primer de sponning, met de de 4-in-1 Varioprimer.

plaatsen ruit
4. Lijmen en plaatsen

Gebruik ruitenlijm ultimate om de ruit vast te lijmen. Breng de lijm aan met het accukitpistool en het speciale mondstuk voor een evenredig resultaat. Plaats de ruit op de sponning met de vacuümheffer.

Producten voor autoruit vervanging

Brochure Perfect Repair

Bekijk de brochure voor meer informatie over autoruit vervanging en reparatie met Perfect Repair. Alle benodigde producten om een ruit te vervangen vind je terug in de brochure.

YouTube Würth Perfect Repair autoruit vervanging

Würth Perfection Line: Würth Perfect Repair - deel 1

Würth Perfection Line: Würth Perfect Repair - deel 2

Würth Perfection Line: Würth Perfect Repair - deel 3