Marketingmateriaal op maat

Wilt u uw autoreparaties op een professionele en eenvoudige manier promoten aan uw klanten? Kies dan voor marketingmateriaal van Würth. Wij kunnen gepersonaliseerde posters voor u ontwikkelen met uw logo. U heeft de keuze uit posters voor ruitvervanging, koplamp polijsten, ruitreparatie en nanoverzegeling.

Posters

U kunt via Würth uw gepersonaliseerd marketingmateriaal bestellen. Hierbij kunt u kiezen om uw logo links of rechts te plaatsen* en posters vooraf van een prijs te voorzien (indien u kiest om uw logo rechts te plaatsen, vervalt het Würth logo). U heeft de keuze uit de volgende posters:

Bestellen

Deze posters zijn enkel te bestellen bij uw vertegenwoordiger. Stuur na het ingeven van een bestelling, het logo van uw bedrijf in .EPS of .AI formaat (min. 300 DPI vectorbestand) door aan dtp@wurth.nl

• met als titel: Klantenmarketing

• en vermelding van: debiteurennummer en bestelnummer

Word (.doc), Powerpoint (.ppt), Excel (.xls), PDF, foto’s van logo’s of andere bestandstypes uit het Microsoft Office pakket zijn niet geschikt voor professioneel afdrukken.

De specialisten op afdeling DTP helpen u graag met uw bestand. Wel kunnen hiervoor extra kosten worden berekend of kan er vertraging van uw levering ontstaan. Twijfelt u over de kwaliteit van uw bestand neem gerust contact op met de afdeling DTP.