Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Chemie
Würth Werkt!

Ontdek onze chemie producten en diensten.

Würth Werkt!

Ontdek onze chemie producten en diensten.

Würth Werkt

U kent Würth ongetwijfeld van onze kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen, onze innovatieve bouwmaterialen of ons handige hand- en accugereedschap. Maar wist u dat Würth ook een uitgebreid programma aan chemische hulpmiddelen, producten en diensten voor vrijwel elke toepassing heeft?

Of het nu gaat om reinigen, isoleren, oplossen, smeren, afdichten, kitten, lijmen of welke toepassing dan ook, Würth heeft er het juiste product met de perfecte werking voor. Würth Werkt!

De komende tijd zetten we ons assortiment aan chemische hulpmiddelen, producten en diensten extra in het zonnetje onder het motto Würth Werkt. Niet alleen geven we extra informatie over ons aanbod, maar we hebben natuurlijk ook regelmatig mooie aanbiedingen.

Fixit Plus

Onze verbeterde universele lijm en kit voor het binnenshuis afdichten van verbindingen tussen bouwelementen; ook geschikt voor gebruik buitenshuis en voor het afdichten van flexibele verbindingen in de automobielindustrie en scheepsbouw.

HHS Smeermiddelen

Met onze HHS-smeermiddelen loopt alles altijd gesmeerd. Of het nu gaat om extreem temperatuurbestendige kruipolie of een long life EP-spuitvet dat materialen uitstekend beschermt tegen weers- en omgevingsinvloeden.

Vetten

Door te smeren vormt zich een barrière. Deze barrière creëert een actieve bescherming tussen de bewegende oppervlaktes. Ook verlaagt het de kracht die nodig is om de onderdelen te laten bewegen, en beschermt het tegen roest en vuil.

Vul- en Montageschuim

Voor het afdichten, isoleren en vullen van aansluitingen, voegen, naden en kieren heeft Würth een uitgebreid assortiment aan vul- en montageschuim. Voor droge en natte ruimtes, voor grote of kleine ruimtes in geval van temperatuurschommelingen, voor elke situatie is er een passende oplossing.