Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Fans of sports

SPONSORSHIP BY WÜRTH MODYF INTERNATIONAL

De La Vuelta España maakt deel uit van één van de drie grote rondes (samen met de Tour de France en de Giro d’Italia) en behoort tot de UCI WorldTour kalender. La Vuelta komt op 19, 20 en 21 augustus 2022 naar Nederland. Tijdens La Vuelta Holanda wordt er drie dagen lang door het Nederlandse landschap gekoerst.

De provincies Utrecht en Noord-Brabant staan hierbij centraal waarbij de renners maar liefst 34 Nederlandse gemeenten doorkruisen. Met (internationale) toprenners, een ploegenpresentatie, een uitgebreid activatieprogramma en drie prachtige etappes door Utrecht en Brabant wordt het een uniek event om mee te maken

Een van de hoogtepunten, voor Würth Nederland & Würth MODYF Nederland, is dat de start van de 2e etappe in de thuisbasis zal plaats vinden, namelijk ’s-Hertogenbosch. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, zullen de medewerkers achter en voor de schermen, worden aangekleed met de innovatieve, sportieve en dynamische kleding en veiligheidsschoenen van Würth MODYF. Daarnaast zal elke etappe worden voorzien met verschillende visuele en beschermende materialen met Würth MODYF-logo’s.

MODYF Catalogus

Ook goed en veilig gekleed op je werk?

Bekijk hier de MODYF 2022 Catalogus ►

Teamwear kleding

Heb jij een passie voor fietsen?

Bekijk hier onze Würth Teamwear fietskleding ►