Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

HoutBouw Beurs
Würth Nederland neemt deel aan HOUTBOUW-beurs in de Brabanthallen

Terwijl de bouwopgave steeds groter lijkt, wordt de agenda bepaald door thema’s als duurzaamheid en circulariteit. Mede ingegeven door de energietransitie en de stikstofproblematiek, dwingen bouwbesluiten, aanbestedingseisen en wetgeving tot bewustere keuzes in methoden en materialen.

De Houtbouw beurs in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch richt zich tot professionals met interesse in hout- en hybride bouw. Leveranciers en koplopers binnen de woning- en utiliteitsbouw tonen er hun oplossingen, waaronder ook Würth Nederland B.V.

Assy voordeel

Würth Nederland staat vanaf oudsher bekend als de leverancier van boutjes en moertjes.

Dat de dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep inmiddels 125.000 producten in haar assortiment heeft en daarmee 39.000 klanten beleverd is voor sommige nog onbekend. Würth levert onder andere producten aan hout- en metaalverwerkende bedrijven, maar ook aan de bouw- en installatiebranche. Hoewel de houtbouw nog relatief klein is in Nederland t.o.v. de traditionele bouw is de branche sterk groeiend en krijgt Würth steeds meer de vraag of zij hier in kunnen ondersteunen qua producten en technisch advies.

De vraag concentreert zich vooral over juiste schroefverbindingen, elementverankering, lucht- en winddichtbouwen en recent ook oplossingen omtrent akoestische ontkoppeling van CLT-elementen.

Met een eigen innovatieve Assy® 4-schroef heeft Würth voor vrijwel alle houtbouw verbindingen een juiste schroef. Denk hierbij aan de bekende ASSY® 4 WH Tellerkopschroef, maar ook aan de ASSY® 4 WW CSMR 60 Houtbouwschroef, ASSY® 4 COMBI Houtbouwschroef en de ASSY®PLUS VG 4 CSMP Constructieschroef. Alle Assy® 4-schroeven beschikken over een ETA-goedkeuring. Daarnaast heeft Würth een technische berekeningssoftware ontwikkeld speciaal voor de constructeurs. Hierin kan men situaties ingeven en wordt er aan de hand van ingegeven waarden de juiste schroef voorgesteld.

Tijdens de Houtbouwbeurs in de Brabanthallen kunt u de voordelen van de Assy® 4-schroef zelf ervaren. Naast de schroeven kan men innovatieve oplossingen bekijken omtrent houtverbinders, verankering, lucht- en winddicht bouwen en akoestische ontkoppelingsstroken.

De beurs vindt plaats van dinsdag 14 mei t/m donderdag 16 mei. Via deze link kunt u zich t/m maandag 13 mei gratis registreren. Ná 13 mei kost een toegangskaartje €30 incl. BTW.