Beton

Beton / Schroefanker W-SA
Würth Nederland B.V. heeft een complete reeks schroefankers en slagpluggen met functiebehoud in het programma. Bijvoorbeeld het Schroefanker W-SA, uiteraard getest op brandwerendheid, dat te gebruiken is voor middelzware belastingen in het beton, natuursteen, kalkzandsteen, volle baksteen en klinkers. Dit anker, dat direct belastbaar is na het plaatsen, kan worden gebruikt bij het bevestigen van kabelbeugels. Omdat het anker, met een kleine boordiameter en een geringe boorgatdiepte, geen spreidende werking heeft, kunnen kleine rand- en asafstanden worden aangehouden.

Beton / Slagplug W-SD
De slagplug W-SD is een anker dat geschikt is voor onder andere bevestiging in droge binnenruimtes. Deze plug is geschikt voor de bevestiging van montagerail en kabelbeugels voor kabels met functiebehoud E30, E60 en E90 volgens DIN 4102 deel 12.

Montagefouten vrijwel uitgesloten
De geringe verankeringsdiepte (30/42mm) van de Würth Slagplug W-SD zorgt voor een aanzienlijke besparing op de boor-, tijd- en montagekosten. Het keuringsrapport schrijft het gebruik van een specifieke boor met aanslag voor. Omdat anker en boor een goed op elkaar afgestemd systeem vormen, zijn montagefouten vrijwel uitgesloten.

Nadere informatie
Nadere informatie over bevestigingsmaterialen met functiebehoud is te verkrijgen bij Würth Nederland. U kunt hiervoor rechtstreeks contact opnemen met onze afdeling Product:

Plafondnagel W-DN
Schroefanker W-SA
Fix anker W-FAZ/S