Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Werkkleding bedrukken

U wilt uw medewerkers een professionele uitstraling geven die herkenbaar is voor uw klanten en uw omgeving? Laat dan uw werkkleding bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Würth kan uw werkkleding op drie verschillende manieren bedrukken: transferdruk, zeefdruk of borduren.

Zeefdruk

Werkkleding bedrukken met zeefdruk

Bij een zeefdruk wordt de drukkleur (logo) direct op het textiel aangebracht en trekt in de vezel. Zeefdrukken is voordelig als het om grote aantallen gaat. U heeft echter altijd een minimaal aantal nodig om te kunnen herdrukken. Bij een eerste aanvraag komen hier filmkosten bij à € 20,- per kleur en bij elke bedrukking € 30,- zeefkosten per kleur. Zeefdruk is niet geschikt voor fleecetruien en -jacks.

Werkkleding bedrukken met transferdruk

Werkkleding bedrukken met transferdruk

Bij een transferdruk wordt een transfer (logo) door hitte en 5 bar druk op de kleding aangebracht. U neemt altijd minimaal 50 stuks af, maar deze hoeven niet direct allemaal ingezet te worden. Zo kunt u voor bijvoorbeeld 500 transfers aankopen (hoe groter het volume, hoe goedkoper de transfer) en die op elk gewenst tijdstip inzetten, ook als u slechts 1 kledingstuk nodig heeft. Jassen met een speciale coating kunt u het beste met een transferdruk laten bedrukken.

Werkkleding borduren

Borduren van werkkleding

Borduren is een hoogwaardige variant van werkkleding bedrukken. De prijs is afhankelijk van het aantal steken en de complexiteit van het logo. Hierdoor wordt een geborduurd logo vaak alleen als borstlogo ingezet. Borduren is niet geschikt voor T-shirts en waterdichte kleding. Op de plek van borduring is de kleding dan niet meer waterdicht.

 

Offerte aanvragen 

Vraag hier direct een offerte aan voor het bedrukken van werkkleding:

Benodigde informatie
In het online formulier staat aangegeven welke data wij nodig hebben. Dit is in ieder geval:

  • EPS/Adobe Illustrator bestand
  • Welke druktechniek?
  • Grootte logo (minimaal 70 cm² per kledingstuk i.v.m. voorwaarden Belastingdienst)
  • Plaats van het logo
  • Aantal
  • In het geval van transfers krijgt u de melding of u ook softshelljacks laat bedrukken, aangezien we dan een softshellblocker aan de transfer toevoegen om “doorbloeden” te voorkomen
  • T-shirts en weerbestendige kleding kunnen wij niet borduren

Vragen?

Heeft u nog vragen over het bedrukken van werkkleding, stuur dan een mail naar modyf@wurth.nl.