Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Keuringen
Würth Keuringen

Bij de Würth Shop bij jou in de buurt

Würth Keuringen

Bij de Würth Shop bij jou in de buurt

Keuringen in onze Würth shops over het hele land

Bij alle Würth shops in Nederland kunt u terecht om uw gereedschap en materialen te laten keuren, een groot aantal van onze medewerkers zijn bevoegd om de gereedschappen en materialen te keuren volgens de gestelde normen. Bij onze Würth Shops kunt u terecht voor diverse periodieke keuringen van uw gereedschap waaronder:

  • Elektrisch- en accugereedschapkeuringen conform NEN3140.
  • Klimmaterialen, rolsteigers, ladders, trappen en driepoten.
  • Alle merken PBM’s, valbeveiliging van harnasgordels, lijnen en ankerpunten.
  • Certificering van zowel valblokken, valstopapparaten als afdaal- en evacuatieapparaten.

 

Voor goed en betrouwbaar gereedschap

Bij Würth kunt u terecht voor het keuren van uw gereedschap en materialen. Het keuren van arbeidsmiddelen is noodzakelijk voor zowel de veiligheid van de werknemers als de werkomgeving. De keuring van arbeidsmiddelen dient minimaal één keer per jaar gedaan te worden volgens de ARBO wet en de Europese richtlijn 89/655/EEG. Onze gediplomeerde keurmeesters voeren de keuringen uit conform de laatst norm en EKH-richtlijnen. We werken volgens de meest recente NEN-normen (zoals NEN 3140). Download de brochure met alle informatie hieronder.

Würth kan het volgende materiaal en gereedschap keuren

Beheer uw keuringen en certificaten

Na een Würth keuring krijgt u gratis toegang tot het online certificatensysteem om eenvoudig uw keuringen te beheren. Met deze software heeft u realtime inzicht in uw gereedschap en certificaten. Elk gecertificeerd gereedschap heeft een digitaal certificaat, een keursticker en een QR-code. Scan de QR-code met uw smartphone en krijg direct inzage in het digitale certificaat en de handleiding.

Normen en certificaten

Wij voldoen aan alle gestelde eisen en wij werken conform VCA Veiligheidsnorm en EKH-werkvoorschriften. Alle inspecties worden uitgevoerd volgens de laatste normen. Wij zijn tevens ISO 9001 gecertificeerd.

 

Tarieven:

Deze worden berekend per ter keuring aangeboden item. U vind de tarievenlijst voor het keuren van uw items hier

 

Wilt u een keuring aanmelden?

Vul hier het online formulier in of bezoek een shop bij u in de buurt. Vind hier een Würth shop bij u in de buurt.

 

Geen tijd of grote aantallen

Wanneer u grote aantallen items ter keuring aan wilt bieden of u bent niet in de mogelijkheid om één van onze shops te bezoeken dan kan onze partner, een erkend keurbedrijf, de keuringen uitvoeren op een locatie naar keuze. Zij zullen u dan bezoeken met speciale servicebussen welke zijn uitgerust met o.a. mobiele gekalibreerde trekbanken, gecertificeerde testapparatuur, spareparts, etc. Onze partner is mede gecertificeerd partner van Honeywell, Tractel en C.A.M.P

U wordt volledig ontzorgd en uw medewerkers kunnen tijdens de inspectie gewoon doorgaan met hun werkzaamheden

Let op! Hiervoor gelden andere tarieven, de tarieven lijst kunt u hier vinden

Vragen over het keuren van gereedschap?

Voor vragen over Würth keuringen of het aanvragen van een gereedschap keuring kunt u terecht bij een Würth shop of mailen naar
E-mail: keuringen@wurth.nl