Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Masterservice
Masterservice
Masterservice

De elektrisch en pneumatisch aangedreven gereedschappen en accugereedschappen van Würth worden vaak intensief gebruikt. En wat intensief gebruikt wordt, slijt en heeft wel eens een reparatie nodig. Würth Masterservice zorgt voor een snelle reparatie van gereedschap en elektrische apparaten.

Hoe werkt de reparatie van gereedschap en elektrische apparaten?

Reparatie-opdrachtformulier

Elke reparatie begint met het invullen van een reparatie-opdrachtformulier. Uw vertegenwoordiger kan u daarbij helpen. Hoe vollediger dit is ingevuld, hoe sneller de reparatie van gereedschap kan worden uitgevoerd.

Per koerier naar Würth Masterservice

Het te repareren apparaat en het formulier gaan daarna per koerier naar de Würth Masterservice. De monteurs gaan dan aan de slag met de reparatie.

Snelle reparatie van gereedschap

De monteurs van de Würth Masterservice hebben jarenlang ervaring opgedaan met de reparatie van veel verschillende gereedschappen en elektrische apparaten. Ook beschikt Würth Masterservice over een enorme voorraad onderdelen waardoor reparaties meestal binnen enkele dagen zijn afgehandeld.

Reaparatie van gereedschap

Prijsopgave

Bij elke reparatieopdracht kunt u aangeven of u vooraf een prijsopgave wilt ontvangen. Als de reparatiekosten 50% meer bedragen dan de huidige bruto verkoopprijs van het apparaat, dan neemt Würth Masterservice eerst contact met u op. Wilt u geen reparatie van gereedschap, dan kunt u ervoor kiezen om uw apparaat terug te laten sturen of te laten vernietigen.

Naast reparaties kan Würth Keuringen de jaarlijkse keuringen verzorgen van uw elektrische apparaten volgens de NEN 3140 norm.

Vragen?

Voor vragen over de Würth Masterservice of het aanvragen van een reparatie van gereedschap kunt u terecht bij uw vertegenwoordiger.