De Würth M-Cube accu-technologie

Voortgekomen uit de ideeën van de vakman.
Gemaakt door Würth.

Onze klanten hebben ons geïnspireerd om een nieuw accu systeem te ontwikkelen: M-Cube: compacte machines gecombineerd met krachtige en duurzame batterijen. Dit garandeert u als professional maximale vrijheid tijdens het werken. De krachtige en duurzame 18 Volt Li-Ion-batterijen passen op alle draadloze gereedschappen van Würth M-Cube. Het intelligente accumanagement met continue celbewaking zorgt voor een optimaal stroomverbruik met een lange levensduur. Een geïntegreerd cellenframe voor stevigheid en optimale warmteafvoer beschermt de batterij tegen oververhitting en schokken. En de LED-laadmeter laat u weten hoe lang u nog kunt werken.

Krachtige accu-technologie - Duurzaam en veilig

Met de krachtige M-Cube-accu’s van Würth kunt u zo flexibel mogelijk blijven: eenvoudig de machine vervangen en doorgaan met werken.

  • Stevig frame met optimale warmteafvoer beschermen tegen oververhitting en trillingen
  • Lange levensduur en optimale prestaties
  • Permanente monitoring van de beschikbare accucapaciteit
  • Rubberen buitenkant zorgt voor een vaste grip

M-Cube

Onze M-Cube machines

Bestel vandaag nog uw M-Cube machine. De ABS 18 compact accuboorschroefmachine is vanaf nu te verkrijgen! De komende maanden kunt u uitkijken naar nog veel meer apparaten uit ons nieuwe M-Cube accu systeem.

Accuboorschroefmachine ABS 18 Compact

De ABS 18 Compact is een compacte, krachtige, borstelloze accuboorschroefmachine voor middelzware schroef- en boorwerkzaamheden. Ondanks het robuuste ontwerp is de machine licht en handig en kunt u snel en duurzaam werken. Hij biedt een maximum draaimoment van 60 Nm en krachtig presterende accu technologie.

Accu haakse slijpmachine AWS 18-125 P Compact

De AWS 18-125 P COMPACT is de perfecte draadloze haakse slijper voor middelzware slijp- en afbraamwerkzaamheden. Dankzij het gereedschapsvrije quick-release systeem en de verstelbare beschermkap kan deze in een flits worden aangepast, afhankelijk van de toepassing.

ABSpower_scrambled

Verwacht in week 44

ABSpower_combi_scrambled

Verwacht in week 44

YouTube M-Cube