Würth ankerdatabase nu beschikbaar via Tekla Warehouse

Ankers

Würth heeft een groot deel van het assortiment ankers beschikbaar gesteld via het Tekla Warehouse. Dit hebben we gedaan om zo al in het begin van het BIM proces met innovatieve partijen mee te denken. Naast de ankers is er ook een Würth ankerlijst beschikbaar in het Tekla Warehouse om direct de benodigde ankers te bestellen.

Tekla Warehouse is een gratis online Building Information Modeling (BIM) –opslag. Dit programma wordt gebruikt bij het ontwerpen van staalconstructies in de staalbouw. Met Tekla Warehouse kun je zeer nauwkeurige modellen produceren met de werkelijke onderdelen van de leveranciers. Bekijk hier het assortiment ankers van Würth in het Tekla Warehouse.

Ankerberekeningssoftware

Met de ankerberekeningssoftware van Würth kun je daarnaast exact de benodigde ankers berekenen. Het nieuwe en geoptimaliseerde gebruikersplatform zorgt ervoor dat je stap voor stap door de berekening wordt meegenomen. Ook geeft de software direct alle informatie van mogelijke ankersystemen en de belasting van het gekozen anker. Als constructeur of werkvoorbereider biedt de berekeningssoftware ook alle vrijheden in het ontwerp van de verankering. Lees meer >

Downloaden

De ankersoftware voor het berekenen van betonverankeringen kun je hieronder gratis downloaden.

Ankerberekeningssoftware