Leveringskosten en verzending

Leveringskosten

Het verzenden van een bestelling (binnen Nederland), waarvan het totale bedrag hoger is dan € 100,- is vracht- en afhandelingskosten vrij.

Bij bestellingen (binnen Nederland) onder € 100,- berekenen wij € 9,50 vrachtkosten en € 4,90 afhandelingskosten voor kleine(re) orders.

*Deze bedragen kunnnen afwijken/lager uitvallen tijdens promoties en/of acties.

Bouwvakactie: Tijdens de bouwvak 2019 zijn bestellingen (binnen Nederland) boven de € 50,- vrij van afhandelingskosten voor kleine(re) orders.

Verzendtijden

Bezorgen/Verzenden van de orders gebeurt alleen op werkdagen.

Alle orders die vóór 16:00 uur besteld zijn, geen orderblokkade hebben en waarvoor er voorraad is in het centraal magazijn in Den Bosch, worden dezelfde dag nog verzonden. Voor klanten in de bouw- en installatiebranche geld 16:30 uur

Express levering

Als een order spoed heeft, kan dit worden aangegeven bij uw vertegenwoordiger of binnendienst-collega. Deze order wordt dan ook, mits vóór 16:00 verwerkt, dezelfde dag verzonden, echter wordt deze dan vóór 11:00 de volgende dag geleverd. Er worden wel kosten voor deze dienst in rekening gebracht bijkomend op de eventuele “gewone” leveringskosten

Afhalen bij een Würth Shop?

U kunt uw bestelling ook afhalen bij de dichtstbijzijnde Würth Shop.Via onderstaande link kunt u zien welke Würth Shops er bij u in de buurt zijn.

Würth Shops