Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

groningen

Würth Nederland B.V. zit niet stil en opent Shops

Er is werk aan de winkel

Opening Würth Shop Groningen en Ede

In deze tijd dat het coronavirus de wereld in haar greep houdt, zit Würth Nederland niet stil. ‘Stay safe – stay connected’ luidt het nieuwe moto: Juist in deze periode van onzekerheid wil Würth haar klanten optimaal kunnen bedienen en ondersteunen, zodat het werk van haar klanten óók zoveel mogelijk door kan gaan. Onder de huidige omstandigheden doet de organisatie er alles aan om zo goed mogelijk bereikbaar te blijven o.a. via de Würth-vertegenwoordiger, de online shop en de fysieke shops. Van die laatste worden er de komende weken 2 geopend. Op 2 juni opent Würth Nederland B.V. vol trots de eerste Würth Shop in Groningen en precies een maand later opent er één in Ede. Würth shop Ede was eerder gehuisvest in de Galvanistraat 55, vanaf 1 juli zijn klanten en geïnteresseerden welkom in het nieuwe pand aan de Lorentzstraat 2-1.

Deze openingen zijn in lijn van nieuw te openen Würth Shops volgens het nieuwste concept van Würth. Een overzichtelijk concept waarbij de vele facetten van Würth tot uiting komen waarbij product en beleving nauw in elkaar over gaan. Würth Nederland B.V. zet de aankomende jaren verder in op haar multichannel strategie en zal o.a. het aantal Würth Shops flink gaan uitbreiden.

Wurth is een totaal leverancier op het gebied van o.a. gereedschappen, bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen, lijmen en kitten als smeermiddelen en werkkleding.

Zowel klanten van Würth Nederland B.V. als geïnteresseerden zijn vanaf 2 juni welkom in de shop te Groningen en vanaf 1 juli te Ede. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zullen de twee Würth Shops niet “officieel” geopend worden met een groot feest maar is iedereen van harte welkom om binnen te lopen. Uiteraard met de nodige maatregelen om de gezondheid van iedereen te waarborgen, maar de gastvrijheid is nog even groot. Een warm onthaal van klanten en de nodige promoties zullen zeker niet ontbreken.

Würth Shops

De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. Alles op het gebeid van gereedschappen, ijzerwaren, montagematerialen, lijmen, kitten als smeermiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding zijn hier terug te vinden. Het (zelf) bedieningsconcept biedt de klant de mogelijkheid, de producten die hij snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Würth Shop beschikt over een assortiment van ruim 5.000 producten. De Würth Shop is naast een verkooppunt van Würth-producten ook een servicepunt voor de klant.

Würth Shop Groningen is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 17.00 uur (vanaf 2juni 2020)

Würth Shop Groningen

Kieler Bocht 17b

9723 JA Groningen

groningen@wurth.nl

www.wurth.nl

Würth Shop Ede is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 17.00 uur (vanaf 1 juli 2020)

Würth Shop Ede

Lorentzstraat 2-1

6716 AD Ede

www.wurth.nl

Over de Würth-Groep:

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 77.000 medewerkers. Hiervan zijn er ongeveer 33.000 werkzaam als verkoper in de buitendienst. In 2019 was de omzet van de Würth-Groep 14,3 miljard euro.

Het leveringsprogramma van de kernactiviteit van de Würth-Groep omvat meer dan 125.000 producten: van schroeven, schroeventoebehoren, pluggen en gereedschappen tot aan chemisch-technische producten. Naast dit basisassortiment behoren ook persoonlijke beschermingsmiddelen, producten voor de bouw en DHZ-markten, elektro-installatiematerialen, elektronische bouwdelen (bijv. printplaten), fotovoltaïsche zonnepanelen alsook financiële dienstverlening tot het leveringsprogramma van de Würth-Groep.

Würth Nederland B.V.

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Würth-Groep en is de eerste Würth vestiging buiten de Bondsrepubliek Duitsland. Würth Nederland B.V. is sinds 1962 gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Met meer dan 580 medewerkers, waarvan 380 werkzaam zijn in de buitendienst, ontzorgt Würth Nederland B.V. 37.000 klanten in de divisies hout, bouw, metaal, installatie, auto, cargo en maritiem.

www.wurth.nl

PERS - Informatie voor de redactie:

Würth Shops:

Jurgen de Lange, manager Würth Shops Nederland

06-10984809

Jurgen.de-Lange@wurth.nl

Algemeen:

Brigitte Hoppenbrouwers, Manager PR Würth Nederland B.V.

073-6291552

Brigitte.Hoppenbrouwers@wurth.nl