Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Huidbescherming
Huidverzorging

Beschermen, reinigen en verzorgen!

Onze huid is ons grootste zintuig. Om in elke situatie de juiste ondersteuning te kunnen bieden, hebben we verschillende producten in ons assortiment voor de huid, van basis tot gespecialiseerde producten. Zelfs hardnekkig vuil maakt geen kans!

Ons huidbeschermingsconcept, Skin-Line, is op basis van 3 pijlers perfect op elkaar afgestemd. Deze 3 pijlers zijn te herkennen aan het kleurcoderingssysteem.

Skin Line Protect (blauw)

Voor preventieve huidbescherming

Huidlijn Schoon (groen)

Voor huidreiniging

Huidlijnverzorging (oranje)

Voor regeneratieve huidverzorging

Olijfstenen als wrijfmiddel - zacht voor huid en milieu

Microplastics in handreinigers en cosmetica krijgen steeds meer kritiek. Hoe meer ervan in het milieu terechtkomt, vooral in waterlichamen en oceanen, hoe groter de kans dat de kleine deeltjes uiteindelijk hun weg vinden naar de magen van dieren en uiteindelijk in onze voedselketen. Daarom worden olijfstenen nu gebruikt als milieuvriendelijk schuurmiddel in alle handreinigers die geschikt zijn voor ons SKIN LINE CLEAN dispensersysteem.

Het gladde oppervlak van het olijfzaadmeel is zeer zacht, het gevoel op de huid komt het dichtst in de buurt van dat van de gebruikelijke plastic rasp. Met de handreinigershandreinigers N-Active, N-Special en N-Super kunt u uw handen wrijven en hardnekkig vuil op een milieuvriendelijke manier aanpakken.

Profitip actie: Set 2x handreiniger met dispenser

Reinigt de handen grondig en verwijdert vuil zoals olie, vet, roest en cement.

Zonder oplosmiddelen en met een natuurlijke korrel.

Vooral geschikt voor gebruik in de automotive industrie, bouw en metaalbewerking.

€49,50 per set

Handen wassen

Via de handen kunnen makkelijk ziekteverwekkers worden verspreid. Door regelmatig uw handen te wassen met water en zeep, verkleint u de kans dat u zelf of iemand in uw omgeving ziek wordt.

Instructie handen wassen

We hebben een poster met een instructie gemaakt hoe de handen te wassen. Deze kunt u downloaden, printen en bijvoorbeeld ophangen bij de wasbak. Zo zijn al uw collega's goed geïnformeerd over hoe u nu grondig uw handen kunt wassen.

Blog - Meer informatie

BESCHERM JE WERKHANDEN!

Als vakman worden je handen dagelijks blootgesteld aan agressieve stoffen tijdens je werk in werkplaatsen of andere industriële ruimtes. Diverse stoffen als verf, oliën en vetten hechten zich snel aan de huid, wat kan lijden tot schadelijke gevolgen. Onze huidverzorgingsserie biedt in 3 stappen de optimale bescherming, reiniging en verzorging.

Brochure

Bestel uit de Brochure

In de Safety at Work Brochure vindt u onze persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) per thema.