Met de gereedschapswagens van Würth heb je op de werkplaats altijd je gereedschap binnen handbereik! Bovendien zijn de gereedschapswagens individueel samen te stellen met gevulde of lege lades of maak de lades op maat.

Werkplaatstrolleys

De werkplaatstrolleys zijn er in diverse afmetingen en draagvermogen. Zo is er de Compact (C-Serie), de Standaard (S-Serie) en de WE en WEW series.

Standaard Serie

S-Serie

Standaard gereedschapswagen met 5 of 7 lades met een draagvermogen tot 250 kg. Belastbaar tot 30 kg per lade. Laden zijn afzonderlijk te vergrendelen, ter voorkoming dat laden bij verplaatsing onbedoeld opengaan.

Bestel de S-Serie >

Compact Serie

C-Serie

Stabiele gereedschapswagen met een draagvermogen tot 300 kg. De gereedschapswagen heeft ladebeveiliging waardoor je slechts één lade tegelijk kan openen. De laden zijn belastbaar tot 30 kg.

Bestel de C-Serie >

WE Serie

WE-Serie

Extra zware kogellagering van de laden met een belastbaarheid van 35 kg per lade. Alle laden kunnen afzonderlijk worden vergrendeld. Het totale draagvermogen van de werkplaatstrolley WE-Serie is 500 kg.

Bestel de WE-Serie >

Gevulde lades voor gereedschapswagens

Voor de gereedschapswagens kun je verschillende gevulde lades of complete sets kiezen om je wagen compleet in te richten met jouw favoriete gereedschap. Zo kun je bij voorbeeld kiezen uit deze sets:

Gereedschapsset

Gereedschapsset S- en C-serie

De gereedschapsset bestaat uit 4 of 5 gevulde laden.

Bekijk hier de hele set >

Gereedschapsset WE-Serie

Gereedschapsset WE-Serie

De gereedschapsset bestaat uit 5,6 of 7 gevulde laden.

Behier de hele set >

Stel zelf je gereedschapswagen samen

Ook zijn er losse lade onderdelen te bestellen om zo zelf je lades in te richten. Je kunt kiezen voor lege schuiminlays of gevulde schuiminlays met gereedschap. Bekijk hier alle gereedschapsassortimenten >

Je hebt de keus uit onder andere de volgende assortimenten:

Brochure gereedschapswagens en assortimenten

Alle informatie en de mogelijkheden van de diverse gereedschapswagens lees je in de brochure: