Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Civiele bouw
Civiele bouw
Civiele bouw

“We zijn met raad en technisch advies op de bouwplaats aanwezig en zorgen voor oplossingen en Logistieke concepten waarmee wij de klant bij grote bouwprojecten ontzorgen en ondersteuning op maat bieden. Daar ligt ook de kracht van Bouwplaats-Project- Management van Würth, een totaalconcept dat veel verder gaat dan alleen een perfecte logistieke ondersteuning. We regelen alles, van het eerste moment bij het inrichten van de bouwplaats tot het laatste moment bij de oplevering, van de grote lijnen tot de kleinste details. We zijn niet alleen de logistieke partner, we zijn een complete bouwpartner,” aldus Michael Aman, verantwoordelijk voor Bouwplaats-Project-Management (BPM) bij Würth Nederland.

Planning

Bouwplaats-Project-Management is een totaalconcept, legt Michael Aman verder uit. “We geven advies, doen mee met de planning die we samen met onze klanten vaststellen. Dat begint al als het bouwterrein nog niet is ingericht. Als de uitvoering begint zijn we er voor de begeleiding, het leveren van de materialen en gereedschappen uiteraard, maar ook met berekeningen als het lastig wordt om de beste keuze te maken voor de technische oplossing. Würth heeft hiervoor experts in eigen huis en beschikt over vakkundige ingenieurs wiens kennis en knowhow bij tal van bouwprojecten dagelijks wordt ingezet.”

Maatwerk

In nauw overleg met de klant kiest Würth een oplossing die bij de bouwplaats en het project past. “Dat kan een servicebox zijn, of een container die we in diverse maten hebben, maar ook een complete shop. Het is altijd maatwerk.” Tijdens het bouwproces staat dan bijvoorbeeld een Würth container (10, 20 of 40 ft.) op het terrein die specifiek met materialen voor dat project is ingericht. “We wachten niet op een bestelling, we zorgen gewoon dat het benodigde materiaal voor handen is. Bij veel bouwprojecten wordt er onnodig veel tijd gestoken in het onderhouden maar ook bestellen van materialen en gereedschappen. Die tijd kunnen onze klanten beter benutten door zich te concentreren op hun kerntaken: het bouwen of monteren.”

container

Overtreffen

Würth weet wat er bij een bouwproject komt kijken. “Ook bij de mega-projecten waar onze klanten bij betrokken zijn. Onze medewerkers zijn opgeleid en uitgerust voor deze klussen; ze ontzorgen de klanten en bevorderen daardoor het rendement van een project. Ze zijn een ervaren aanspreekpunt, kunnen snel handelen en zorgen uiteindelijk voor de oplossing. Samen met de klant. We laten het niet bij het tevreden stellen van klanten, we willen de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Doet Würth dat ook al, horen we vaak van klanten die ons beter leren kennen. Inderdaad, Würth is al heel lang meer dan dat bedrijf dat voor schroeven en moeren zorgt, klanten ontdekken dat steeds meer.

Voordelen

Würth kiezen als bouwpartner heeft veel voordelen, vertelt Michael. “Om te beginnen heb je te maken met maar één leverancier met één aanspreekpunt. In plaats van het werken met meerdere leveranciers die allemaal hun eigen patronen volgen, heb je met een grote partij te maken. Dat scheelt heel veel tijd, moeite en energie. Je weet bovendien dat Würth als leverancier een enorm breed en gevarieerd assortiment heeft. Kiezen voor Bouwplaats-Project-Management bevordert de snelheid in vele processen; je wint tijd met de totaalservice van Würth en spaart onnodige kosten uit. Vertragingen omdat de juiste spullen er niet zijn, komen niet meer voor. Misgrijpen is er niet meer bij en ook de ritjes van medewerkers die snel ergens wat moeten gaan halen, zijn verleden tijd. Als Würth levert, dan worden de producten die er moeten komen, niet bij de poort afgezet. Nee, ze arriveren precies op het juiste moment op de juiste plek.”

Veel toekomst

Het concept van Bouwplaats-Project-Management draait in Duitsland al langer en daar is veel ervaring opgedaan. Juist in Nederland heeft het veel toekomst, vindt Michael Aman. “Voor Würth biedt Nederland nog volop kansen op groei omdat we hier ook nog als merk groeien. Bovendien wordt er in Nederland toch nog voldoende gebouwd. Het is echt niet dat er door de economie helemaal niets meer gebeurd. BPM is zeker geschikt voor de allergrootste projecten. En die zijn er genoeg in Nederland.”

servicebox

Eemshaven

Michael Aman noemt het uitbreiden van de Eemshaven in Groningen waar klanten van Würth mee doende zijn. Daar is ook sinds juni 2011 het BAULOC concept neergezet, een compleet ingerichte winkellocatie met producten die exact afgestemd zijn op de behoeftes van de klant op die bouwplaats. “Voor het reusachtige project is een verkoopruimte opgezet met duizenden producten die uit voorraad leverbaar zijn en met een ervaren medewerker achter de balie. Je kunt dus ter plekke op de bouwplaats kopen of bestellen. Bovendien hebben we een buitendienstmedewerker die speciaal voor dit project de klanten adviseert en bedient. Als klant kun je dus altijd bij Würth terecht, daar hoef je het bouwterrein niet voor te verlaten.“

Bauloc eemshaven

Totaalservice

Würth is ook voorbereidingen aan het treffen om dezelfde ondersteuning te bieden bij de aanleg van de tweede Maasvlakte. In Maastricht is de A2 tunnel door de stad een infrastructureel project van imposante omvang. Würth heeft zich bovendien bemoeid met het Erasmus in Rotterdam en de aanleg van de Noord-Zuid lijn in Amsterdam. “Enorme projecten waar onze klanten prominente rollen spelen en onze ondersteuning van enorme meerwaarde kan zijn. We ontzorgen onze klanten met de totaalservice die we bieden met Bouwplaats-Project-Management.”

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialisten:
Würth Nederland B.V.
Bouwplaats – Project – Management
Het Sterrenbeeld 35
5215 MK ’s-Hertogenbosch
Tel.: 073 629 1855
Email: bauloc@wurth.nl