Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

BOREN EN TAPPEN
BOREN EN TAPPEN

Draadreparatie

BOREN EN TAPPEN

Draadreparatie

SPIRAALBOOR HSS DIN 338 SMART STEP

Premium HSS metaalboor met unieke SMART STEP-technologie (vanaf Ø 2,5 mm) voor nauwkeurig boren van ronde doorlopende gaten, voor hand gebruik in staal tot 1000 N/mm2, aluminium, kunststof, non-ferrometalen, hardhout en zacht hout.

Toepassingsgebied

Ideaal voor het uitboren van popnagels en tapeinden, voor het boren in plaatstalen en dunwandige profielmaterialen (bijv. aluminium/raamkozijnen).
• Hoge kwaliteit van de boorgaten en aanzienlijk langere levensduur in vergelijking met conventionele houtspiraalboren voor het boren van gaten in hout.
• Ideaal voor nauwkeurig, comfortabel en snel werken in massieve materialen (bijv. in staal tot 1000 N/mm2, aluminium en kunststof

Alle maten: Art.nr. 0658 70 ...

MACHINETAPPEN HSCO MULTI PERFORMANCE DOORLOPEND GAT DIN 371/376

De high-performance machinetap met de nieuw ontwikkelde generatie schachtopnames (een combinatie van veelhoekige en cilindrische schacht (Ø M4-M12)) voor universele toepassing in nagenoeg alle machines en materialen, zoals conventionele staalsoorten, roestvast staal (bijv. V2A, V4A), titanium, hittebestendige en hoogvaste staalsoorten tot 1200 N/mm2 sterkte en gietmaterialen. Ook geschikt voor0658 70 non-ferrometalen, zoals aluminium, aluminiumlegeringen, brons en kunststoffen.

Alle maten: Art.nr. 0658 70