Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

SPIRAALBOOR HSS DIN 338 SMART STEP

Premium HSS metaalboor met unieke SMART STEP-technologie (vanaf Ø 2,5 mm) voor nauwkeurig boren van ronde doorlopende gaten, voor hand gebruik in staal tot 1000 N/mm2, aluminium, kunststof, non-ferrometalen, hardhout en zacht hout.

Toepassingsgebied

Ideaal voor het uitboren van popnagels en tapeinden, voor het boren in plaatstalen en dunwandige profielmaterialen (bijv. aluminium/raamkozijnen).
• Hoge kwaliteit van de boorgaten en aanzienlijk langere levensduur in vergelijking met conventionele houtspiraalboren voor het boren van gaten in hout.
• Ideaal voor nauwkeurig, comfortabel en snel werken in massieve materialen (bijv. in staal tot 1000 N/mm2, aluminium en kunststof

Alle maten: Art.nr. 0658 70 ...

MACHINETAPPEN HSCO MULTI PERFORMANCE DOORLOPEND GAT DIN 371/376

De high-performance machinetap met de nieuw ontwikkelde generatie schachtopnames (een combinatie van veelhoekige en cilindrische schacht (Ø M4-M12)) voor universele toepassing in nagenoeg alle machines en materialen, zoals conventionele staalsoorten, roestvast staal (bijv. V2A, V4A), titanium, hittebestendige en hoogvaste staalsoorten tot 1200 N/mm2 sterkte en gietmaterialen. Ook geschikt voor0658 70 non-ferrometalen, zoals aluminium, aluminiumlegeringen, brons en kunststoffen.

Alle maten: Art.nr. 0658 70