Alleen voor ondernemers  

Alleen voor bedrijven

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

De Flagshipstore van Würth Nederland is nu geopend!

Würth Nederland B.V. opende op 14 januari 2021 de Flagship Store aan het hoofdkantoor op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch. De Shop, geheel geïntegreerd in de modern architectonische nieuwbouw, is een van de 34 Würth Shops van Nederland. Deze staan voor een optimale beleving én het ontzorgen van u als klant.

U ervaart de beleving onder andere in de product-samenstelling en in de -presentatie. Met een team van specialisten is er gewerkt aan de inrichting van de Flagship Store, zodat deze voldoet aan de wensen zoals is geïnventariseerd bij de Würth-klanten. Ook worden er van verschillende productgroepen demo’s gegeven in de Shop, waardoor beleving daadwerkelijk wordt ervaren.

Groot assortiment

Met 5.000 producten in de Shop, 19.000 artikelen direct op voorraad in het centraal magazijn en de toegang tot 125.000 producten is er een groot assortiment om aan uw vraag te kunnen voldoen.

Click & Collect

Met ‘Click & Collect’ bestelt u met de App of online en haalt u uw bestelling na 60 minuten op in de Würth Shop!

pakketstation

Pakketstation

Ook heeft de Flagship Store een Würth Pakketstation. Bestel Online, via de App of telefonisch en haal 24/7 uw bestelling op bij het Pakketstation.

Servicepunt

De Shop is naast een verkooppunt van Würth-producten ook een servicepunt voor de klant; waar men direct bij de specialisten advies kan inwinnen en waar de klant producten kan testen, keuren of laten repareren. Bovendien kan er via de Shop productondersteuning en maatwerkadvies worden geboden, de Shop collega’s inventariseren uw vraag en koppelen de juiste adviseurs aan u zodat zij u kunnen adviseren bij de uitvoering van uw projecten: een mooi voorbeeld van het optimaal ontzorgen van de klant.

Routebeschrijving Flagshipstore Würth

Bekijk de magische opening van de Flagship Store door Steven Kazan