Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Man met veiligheidshelm

Veiligheidshelmen zijn een belangrijk onderdeel van bepaalde bedrijfskleding. In de bouw en op plekken waar met een hijskraan wordt gewerkt is hij zelfs verplicht. Deze helmen moeten het hoofd beschermen tegen vallende voorwerpen. Würth verkoopt diverse veiligheidshelmen en de daarbij behorende accessoires.

Veiligheidshelmen

Veiligheidshelmen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Ze zijn voorzien van een optimale bescherming en een licht gewicht die zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Daarnaast zijn er op de helm een aantal bestigingspunten aanwezig voor verschillende accessoires. Denk hierbij aan gehoorsbescherming en een kinriem.

Bekijk hier al onze veiligheidshelmen >

Een veiligheidshelm met MIPS heeft een 'Low Friction Layer' tussen de harde buitenlaag en de zachte voering. Deze laag kan onafhankelijk bewegen, waardoor bij een impact onder een hoek de helm kan schuiven ten opzichte van het hoofd.

Dit helpt bij het absorberen van rotationele krachten, wat de kans op hersenschade volgens onderzoek vermindert.

Bekijk hier de MIPS veiligheidshelm >

Veiligheidshelmen, accessoires

Bij de veiligheidshelmen is er ruimte voor het bevestigen van verschillende accessoires. Hierbij kunt u denken aan accessoires m.b.t. gezichtsbescherming, gehoorbescherming, zweetbanden en kinriemen. Deze accessoires zorgen ervoor dat u uw werk nog veiliger uit kunt voeren.

Bekijk hier alle accessoires >

Stootpet

De stootpetten zijn ontworpen om de drager te beschermen tegen lichte stoten en krassen. Zij bieden geen bescherming tegen vallende of geworpen voorwerpen, of bewegende of hangende lasten. In geen geval mag de stootpet worden gebruikt als vervanging van een industriële veiligheidshelmen. De stootpet bestaat uit een bovenzijde van 100% katoen met een schaal van hard kunststof.

Bekijk hier de stootpet >

Helmcombinatie bosbouw

In de bosbouw wordt er vaak op grote hoogte gewerkt. Om dit werk zo veilig mogelijk te maken is het gebruik van de veiligheidshelmen noodzakelijk. Deze helmcombinatie voor de bosbouw voldoet aan alle eisen van de professionele bosbouwer, biedt effectieve bescherming en goede ventilatie, hoog draagcomfort en optimaal zicht.

Bekijk hier de helmcombinatie bosbouw >