Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Wasi anker

Het Wasi beugelanker met roll-bar in combinatie met de Wasi Power Ball is het eerste door Lloyd goedgekeurde en gepatenteerde ankersysteem in de geschiedenis van de jachtbouw. De meeste ankers veranderen snel van zijn oorspronkelijke vorm. Zandige oppervlakken zorgen voor slijtage en bevordering van corrosie. Het zeer stabiele beugelanker gemaakt van roestvrij staal is ideaal voor een zandige ondergrond. Dit komt doordat het unieke Wasi beugelanker met roll-barr zorgt voor een juiste ligging, dit geeft u maximale zekerheid bij het vooranker gaan, ook in moeilijke grond zoals klei, modder, gravel en begroeiing.

Bestel hier >

Wasi powerball

De Wasi Power Ball zorgt altijd voor de perfecte connectie tussen ketting en anker. De Wasi Power Ball is de ankerkettingverbinder die wereldwijd gebruikt wordt is de meest veeleisende omstandigheden. Deze unieke ankersluiting beweegt zich als een kogelgewricht. De Powerball kan zich 30 graden opzij bewegen en draait 360 graden in elke richting. De Wasi Power Ball is gemaakt van hoogwaardig roest vast staal316. De Wasi Powerball is samen met het beugelanker het eerste door Lloyd goedgekeurde en gepatenteerde ankersysteem. gepatenteerde ankersysteem.

Bestel hier >

RVS bootonderdelen, Kettingen

Naast de ankers biedt Würth ook nog vele andere RVS bootonderdelen aan. Zo ook de kettingen. Deze zijn er in verschillende lengtes en gewichtsklasse. Je hebt de ketting korte en de lange schakel op rol. En het type van de ketting hangt af van het gewicht dat hij moet dragen.

Bestel hier >

Dekuitrusting

Op jouw vaartuig kan de dekuitrusting natuurlijk niet missen. Bij Würth is er dan ook een assortiment in dekuitrusting/dekbeslag zoals: klampen, relingaccessoires, grepen, ringen, scharnieren en sloten.

Bestel hier >