It's one big purple family

De paarse familie is compleet: boren, tappen en verzinken voor alle materialen.

Boren

De high-speed MFD Spiraalboor is speciaal ontwikkeld voor toepassingen met handmachines. De Zebra MFD Speed Spiraalboor is zelfs tot 50% sneller dan conventionele, geslepen spiraalboren.

Ultrasnel en veelzijdig

Voor perfecte boorgaten in vrijwel alle materialen, zoals roestvast staal (bijv. V2A, V4A), hittebestendige staalsoorten en titanium. De Zebra MFD Speed Spiraalboor is ook geschikt voor algemene toepassingen in conventioneel staal tot een sterkte van 1200 N/mm², gietijzer en non-ferrometalen (zoals aluminium, aluminiumlegeringen, brons, kunststof).

Tappen

Machinetap multi performance heeft een onverslaanbare standtijd en veelzijdigheid. De machinetappen zijn geschikt voor nagenoeg alle materialen met een tot 3-maal hogere standtijd ten opzichte van ongecoate Würth machinetappen.

De nieuw ontwikkelde schacht is een combinatie van polygon- en cilinderschacht. Naast het standaard gebruik in CNC-machines, is de machinetap ook geschikt voor accuboor-, schroef-, handboor-, statief- en kolomboormachines.

Verzinken

De verzinkboor EU HSCo 90° DIN 335 C heeft een extreem oneven steekhoek wat zorgt voor optimale oppervlaktekwaliteit en snellere bewerking door hoge snijsnelheden.

Verzinkboor voor universeel gebruik

Dankzij speciale puntgeometrie en HSCo-snijmateraal kun je de universele verzinkfrees in bijna alle materialen toepassen. De 3-vlaks schacht van de universele verzinkfrees voorkomt doorslippen in de boorkop en is daarmee uitermate geschikt voor gebruik met handmachines met een drieklauw boorkop.