Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Airco reinigen
Airco reinigen
Airco reinigen

NIVEAU 1 -AC Fresh and Easy

Onze AC Fresh & Easy-producten verwijderen geurtjes in het interieur en in airconditioningsystemen van voertuigen gemakkelijk, snel en effectief, zonder dat er werkzaamheden aan de verdamper en het interieur hoeven te worden verricht.Onze geurverwijderaar Quick Fresh Pure bestrijdt niet alleen irritante geurtjes, maar zorgt ook voor een langdurige frisheid.

 

Quick Fresh Pure
▸ Bestrijdt irritante geurtjes
▸ Duurzaam effect
▸ Geen ingewikkelde demontagewerkzaamheden aan de verdamper en het interieur
▸ extra handboek nodig voor specifieke werkstappen

Voorspelbare eenheden - één bus voor één toepassing.

 

Single shot toepassing
Als Single-shot toepassing - één spuitbus voor één auto, is onze geurverwijderaar Quick Fresh Pure een eenvoudig vooraf te calculeren behandeling.

Personenwagens:
Schakel de auto uit en spuit een hele bus in het interieur door het geopende bestuurdersportier. Sluit daarna de deur en laat de spray ca. 5 - 10 minuten inwerken. Open als deze tijd is verstreken het bestuurders- en passagiersportier en laat de auto goed ventileren.

Stationwagens/bestelbusjes:
Spuit de bus door de open achterklep naar de voorzijde van het voertuig en sluit vervolgens de achterklep. Voer de hierboven beschreven stappen achtereenvolgens uit.
NIVEAU 2 - AC PLUS

AC PLUS - gericht langetermijneffect door verfrissing en reiniging op de plaats van oorsprong.

 

EVAPOmat®
Voor het elimineren van onaangename geuren in het interieur van de auto. EVAPOmat® verstuift de reinigende en geurbestrijdende actieve stoffen met behulp van een ultrasone cel.

Eenvoudige toevoeging van de actieve stof aan de verstuiver
▸ Praktisch
▸ Gebruiksvriendelijk
▸ Tijdsbesparende, robuuste en hoogwaardige componenten
▸ Lange levensduur van het apparaat
▸ Zeer betrouwbaar
▸ Gemakkelijk te repareren

Voor optimale reiniging en verfrissing.
NIVEAU 3 - AC Premium

Reinigt en beschermt!

Wilt u meer dan alleen vervelende geurtjes verwijderen? Met onze Airco reiniger spray wordt het airconditioningsysteem verfrist, gereinigd en beschermd.

 

Verwijdert de door bacteriën gevormde filmlaag in het gehele ventilatiesysteem en van het oppervlak van de verdamper van de klimaatinstallatie, en verwijdert geurtjes op betrouwbare wijze met behulp van de extra lange slang en het speciale mondstuk.