Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Werkt
Additieven voor ongeremde prestaties

DE MOTOR OK. ALLES OK.

De motor is het hart van uw voertuig. Hoe kunt u zijn krachtige vermogen behouden en ervoor zorgen dat hij lang meegaat? Het toerental nooit in het rood laten gaan, herhaaldelijk starten en stoppen vermijden of de motor eens goed 'schoonbranden' op de snelweg?

Allemaal prima, maar het antwoord is zelfs veel eenvoudiger: breng uw auto weer op volle kracht met de additieven van Würth. Onze additieven zijn chemische producten die aan de brandstof worden toegevoegd. Ze lossen in de brandstof op en verbeteren de kwaliteit ervan. Ze reinigen de motor en bieden duurzame bescherming. Niet alleen voor de motor maar ook voor het volledige brandstofsysteem, dus ook de tank, de brandstofpomp, de leidingen en de injectoren.

  • FILTER CLEAN DIESEL
  • POWER CLEAN DIESEL
  • MOTOR GUARD DIESEL
  • POWER CLEAN PETROL & HYBRID
  • MOTOR GUARD PETROL & HYBRID

De additieven van Würth voorkomen afzettingen, beschermen tegen corrosie en zorgen voor een optimale verbranding en compressie. Het resultaat? U geniet van een maximaal vermogen met een lager brandstofverbruik en minder uitstoot roet- en vuilafzettingen op o.a. de kleppen. De additieven van Würth beschermen niet alleen uw motor, het brandstofsysteem en het milieu, ze zijn ook goed voor uw portemonnee. U zult zien dat u de voordelen al zeer snel merkt? Het Würth-assortiment bestaat uit vijf verschillende additieven die geschikt zijn voor alle benzine- of dieselmotoren.

Download de flyer voor meer informatie.

Bio-brandstoffen, duurzamer maar ook uitdagingen

In de EU is afgesproken dat sinds 2020 10% van de brandstoffen moet bestaan uit Biobrandstoffen. De zo genoemde E10 of B10 is benzine of diesel waaraan 10% bio-ethanol is toegevoegd. Deze bio-ethanol wordt gewonnen uit plantaardig of dierlijk materiaal, zoals maïs, tarwe, suikerriet en soja.

Een goed idee voor de duurzaamheid, maar voor de motor een grotere uitdaging. Bio-ethonal is een natuur product en bevat dus meer water achtige substanties en imperfecties in vergelijk met olie producten en leidt dus tot meer vervuiling en corrosie in de motor en brandstofsystemen.

Steeds strengere maatregelen, leiden tot kleinere motoren, dat betekend dat vervuiling op alle kleinere onderdelen zoals injectoren en kleppen een steeds groter effect hebben. Het gebruik van additieven kan deze negatieve effecten wegnemen of voorkomen.

Superieure kwaliteit zonder compromissen

Hoogwaardige materialen en grondstoffen en strenge controles tijdens productieprocessen, daarom bieden de producten van Würth altijd de beste kwaliteit.

Würth ontwikkeld zelf haar producten, om altijd de hoogste kwaliteit te leveren staan Productontwikkeling en innovatie dan ook centraal.Het volledige Würth-assortiment van additieven is uitvoerig getest door professionals uit de industrie, zoals garages en distributeurs, die onze producten als 'zeer goed' beoordelen. Alle additieven van Würth hebben dan ook het kwaliteitslabel 'aanbevolen door professionals' gekregen. Zo bent u er zeker van dat u de allerbeste kwaliteit krijgt.