Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Nederland B.V. en DHL Parcel verlengen samenwerking

Würth Nederland B.V. en DHL Parcel verlengen samenwerking

- 55-jarig partnerschap opnieuw bestendigd -

‘s-Hertogenbosch / Utrecht, mei 2021: Würth Nederland B.V. en DHL Parcel hebben hun 55-jarige samenwerking opnieuw met 2,5 jaar verlengd. Het historisch succesvolle partnership werd recent bestendigd door de ondertekening van het contract. Dat gebeurde in de recent geopende winkel van het Bossche Logistiek Centrum van Würth.

DHL ondersteunt Würth met een grote diversiteit aan services voor de verzending van pallets en pakketten, van uiteenlopend formaat en gewicht en met zowel standaard- als spoedzendingen. Afleveroplossingen zijn er van leveringen aan huis bij zzp’ers en bezorgingen op de bouwplaats tot het afhalen door klanten op een DHL-CityHub of Servicepunt. Würth onderstreept daarmee zijn leidende positie als grootste en belangrijkste handelsonderneming op het gebied van montage- en bevestigingstechniek.

Winfried Blum, directeur van Würth Nederland B.V.: “Voor Würth staat ‘totaal ontzorging’ van de klant centraal, hierbij hoort een betrouwbare partner in transport die vooruitstrevend is en meedenkt in de uitdagingen waar wij voor staan. Met de innovaties en vernieuwingen die DHL en Würth aan het doorvoeren zijn, gaan wij met vertrouwen samen de toekomst in en wordt de lopende samenwerking opnieuw verlengd”.

Michel Clausing, cco van DHL Parcel Benelux: ‘’In dat opzicht zijn er veel overeenkomsten tussen de bedrijven: beide stellen een uitstekende performance voorop en hebben ambities op het vlak van e-commerce en duurzaam ondernemen. ”

Contactpersoon Media:

DHL:
Ewout Blaauw
Telefoon: +31 (0)6 51 591491
E-mail: Ewout.Blaauw@dhl.com

Würth Nederland BV:
Brigitte Hoppenbrouwers
Telefoon: + 31 (0)73 629 1552 of algemeen +31 (0)73 629 1911
E-mail: Brigitte.Hoppenbrouwers@wurth.nl

 

DHL – Het logistieke bedrijf voor de hele wereld

DHL is wereldwijd het toonaangevende merk in logistiek. De divisies van DHL bieden klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, e-commerce- en fulfillmentdiensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en industrieel supply chain management. Het wereldwijde netwerk omspant meer dan 220 landen met 400.000 medewerkers en verbindt mensen en bedrijven op een veilige en betrouwbare manier, wat handelsstromen ten goede komt. Met specifieke oplossingen voor groeimarkten en industrieën zoals technologie, life science en gezondheidszorg, engineering, energie, automobiliteit en retail; is DHL overduidelijk gepositioneerd als ‘het logistieke bedrijf voor de hele wereld’.

DHL maakt deel uit van Deutsche Post DHL Group. De groep boekte in 2020 een omzet van meer dan 66 miljard euro. Met het oog op maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de samenleving en het milieu, draagt de groep bij aan het streven naar emissievrije logistiek in 2050.

 

Over de Würth-Groep:

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 78.000 medewerkers. In 2019 was de omzet van de Würth-Groep 14,27 miljard euro. Het leveringsprogramma van de kernactiviteit van de Würth-Groep omvat meer dan 125.000 producten: van schroeven, schroeventoebehoren, pluggen en gereedschappen tot aan chemisch-technische producten. Naast dit basisassortiment behoren ook persoonlijke beschermingsmiddelen, producten voor de bouw en DHZ-markten, elektro-installatiematerialen, elektronische bouwdelen (bijv. printplaten), fotovoltaïsche zonnepanelen alsook financiële dienstverlening tot het leveringsprogramma van de Würth-Groep. www.wurth.nl

Würth Nederland B.V.

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Würth-Groep en is de eerste Würth vestiging buiten de Bondsrepubliek Duitsland. Würth Nederland B.V. is sinds 1962 gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Met 600 medewerkers, waarvan 375 werkzaam zijn in de buitendienst, ontzorgt Würth Nederland B.V. 38.000 klanten in de divisies hout, bouw, metaal, installatie, auto, cargo en maritiem.

Foto:

Interieur Würth Flagship Store De Brand Het Sterrenbeeld 35, ’s-Hertogenbosch © Fotograaf Gerard Monté