Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Flagshipstore 's-Hertogenbosch

Würth Nederland B.V. investeert verder in omnichannel-strategie

Start uitbreiding van het hoofdkantoor op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch met Flagship Store, ORSY® mobil inbouwcentrum en additionele kantoorruimte.

’s-Hertogenbosch, 14.01.2020 – Würth Nederland B.V. gaat de komende jaren verder in haar omnichannel-strategie investeren. De nieuwbouw in 2020 van 842 m2 met o.a. een Flagship Store en een ORSY® mobil inbouwcentrum, maakt onderdeel uit van de aanpak naar een verdere groei van de onderneming in bevestigings- en montagematerialen.

Würth Nederland B.V. zet voor haar groeistrategie in op de diversificatie en ontwikkeling van de diverse klantcontactpunten door:

• te blijven uitbreiden met vertegenwoordigers en specialisten (380), verdeeld in divisies, die de klanten in voorraadmanagement ontzorgen en technisch adviseren
• een verdubbeling van de Würth Shops ten opzichte van 2018 én
• een innovatieve boost te geven aan de hard groeiende e-Business. Betreft dat laatste; binnen de Würth Group loopt Würth Nederland B.V. voorop en ontving de ‘Digital Transformation’ Award voor haar pioniersrol op het gebied van digitale vernieuwing.

In de Flagship Store die in Q 3 / 2020 zal openen, kan de klant rekenen op een groter assortiment ten opzichte van de andere shops: 20.000 producten direct geleverd uit het centrale magazijn. Door ‘Click & Collect’ kan de klant eenvoudig en binnen het uur beschikken over het gewenste product en kan dit ophalen in de Flagship Store.

De Flagship Store en het ORSY® mobil inbouwcentrum zullen door middel van een glaswand verbonden zijn met elkaar. Bezoekers kunnen zien hoe de bedrijfswageninrichting wordt ingebouwd.

ORde, SYsteem en mobiliteit komen samen in ORSY® mobil bedrijfswageninrichting. Deze synergie resulteert in een mobiele werkomgeving, passend gemaakt op de individuele situatie van de klant en voorzien van alle benodigde materialen en gereedschappen. ORSY® mobil staat voor design, functionaliteit, efficiëntie, veiligheid en maximale bewegingsvrijheid. ORSY® mobil is geschikt voor elk type voertuig en alle denkbare werkzaamheden. De unieke details in deze productlijn realiseren een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in het desbetreffende voertuig.

Een ORSY Voorraadsysteem Showroom zal tevens worden ingericht, waar het uitgebreide keuze-assortiment meteen inzichtelijk is voor de klant.

Op 14 januari is de eerste stap van de nieuwbouw genomen en is symbolisch de schop in de grond gezet. Voor de realisatie is er een samenwerking aangegaan met architectenbureau De Twee Snoeken, installatieadviesbureau Sweegers & De Bruijn, Bouwbedrijf Peter Peters B.V. en technisch dienstverlener Kuijpers.

De nieuwbouw kenmerkt zich door duurzaamheid en zal gebouwd worden volgens de nieuwste bouwnormen, denk hierbij aan gasloze energie-opwekking, terugdringen CO2 uitstoot, zeer goede isolatie, LED verlichting, zonwerend glas en met warmtepompen.

De Flagship Store zal naar verwachting in september 2020 klaar zijn en officieel worden geopend.

Door de verdere investering in een geïntegreerde omnichannel-benadering, de fysieke en digitale contactpunten continu beter op elkaar af te stemmen, gaat Würth Nederland B.V. de klant óók in de toekomst nog beter en individueler ontzorgen en adviseren.

Würth Shops

Als extra service dicht bij de klanten beschikt Würth Nederland B.V. over 30 Würth Shops. De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. Alles op het gebeid van gereedschappen, montagematerialen, lijmen en kitten als smeermiddelen en werkkleding zijn hier terug te vinden. Het zelfbedieningsconcept biedt de klant de mogelijkheid, de producten die hij snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Würth Shop beschikt over een assortiment van 5.000 producten. De Würth Shop is naast een verkooppunt van Würth-producten ook een servicepunt voor de klant.

Over de Würth-Groep:

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 77.000 medewerkers. Hiervan zijn er ongeveer 33.000 werkzaam als verkoper in de buitendienst. In 2018 was de omzet van de Würth-Groep 13,6 miljard euro.

Het leveringsprogramma van de kernactiviteit van de Würth-Groep omvat meer dan 125.000 producten: van schroeven, schroeventoebehoren, pluggen en gereedschappen tot aan chemisch-technische producten. Naast dit basisassortiment behoren ook persoonlijke beschermingsmiddelen, producten voor de bouw en DHZ-markten, elektro-installatiematerialen, elektronische bouwdelen (bijv. printplaten), fotovoltaïsche zonnepanelen alsook financiële dienstverlening tot het leveringsprogramma van de Würth-Groep.

Würth Nederland B.V.

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Würth-Groep en is de eerste Würth vestiging buiten de Bondsrepubliek Duitsland. Würth Nederland B.V. is sinds 1962 gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Met meer dan 580 medewerkers, waarvan 380 werkzaam zijn in de buitendienst, ontzorgt Würth Nederland B.V. 38.000 klanten in de divisies hout, bouw, metaal, installatie, auto, cargo en maritiem

Pers

Voor overige persinformatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met pr@wurth.nl