Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Samenwerking Würth Nederland en WE-Power
Samenwerking Würth Nederland en WE-Power
Samenwerking Würth Nederland en WE-Power

Würth Nederland B.V. en WE-POWER slaan de handen ineen om werkplaats van de toekomst te realiseren.

Würth Nederland B.V. en WE-POWER zijn een samenwerking aangegaan om bedrijven in de automotive-en bedrijfswagenbranche te ondersteunen bij het realiseren van de werkplaats voor duurzaam aangedreven auto’s. Met een uniek stappenplan worden klanten op weg geholpen naar een zorgeloos toekomstbestendig bedrijfsmodel.

 

Of het nu gaat om waterstof- of elektrisch rijden, met de gezamenlijke expertise en ervaring van Würth en WE-POWER kunnen klanten bij één betrouwbare partner terecht voor al hun behoeften, van het kleinste schroefje tot aan (EV) gereedschap, training, advies en zelfs (ver)bouwbegeleiding. Deze samenwerking biedt een volledig scala aan oplossingen.

Cyril Dingemans van Würth: "We zijn erg enthousiast over de samenwerking met WE-POWER. Door onze expertise op het gebied van bevestigings- en montagematerialen, werkplaatsconcepten en verdienmodellen, te combineren met de kennis en ervaring van WE-POWER in duurzame mobiliteit, kunnen we onze klanten een totaaloplossing bieden. Samen streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van de werkplaats van de toekomst, ongeacht hun specifieke behoeften of de technologie waar ze voor kiezen."

Ook bij WE-POWER heerst opwinding over de samenwerking. "Würth Nederland is een gerenommeerde en betrouwbare partner in de automotive- en bedrijfswagenbranche", zegt Bas van Iersel, Product Genius van WE-POWER. Hij vervolgt: "Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een breder scala aan oplossingen te bieden en ze te ondersteunen bij de overgang naar duurzame mobiliteit."

 

Over Würth Nederland B.V.

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Duitse Würth-Groep. De Würth-Groep is met haar kernactiviteit, de internationale handel in montage- en bevestigingsmateriaal, wereldwijd marktleider. Würth Nederland B.V. is met meer dan 40.000 klanten en 125.000 producten, waarvan 23.000 producten in Nederland direct uit de voorraad leverbaar zijn, één van de meest toon-aangevende handelsondernemingen voor bevestigings- en montagematerialen in Nederland.

 

Over WE-POWER

WE-POWER is hét totaalconcept dat ondersteunt bij alle benodigde aanpassingen in de bedrijfsvoering rondom het veilig werken aan duurzame voertuigen. De W staat voor Waterstof, de E voor Elektrisch. POWER heeft betrekking op de aandrijving van een auto, maar is ook een knipoog naar de term ‘Empower’. Wij helpen alle bedrijven die met duurzame voertuigen werken. Dit kan zijn voor merkdealers, universele garages, schadebedrijven, maar ook voor architecten die kennis wensen te ontvangen voor het ontwikkelen van duurzame werkplaatsen.

 

Foto: Henri van Hout, directeur Elgersma en Moritz Schwarz, Managing Director Würth Nederland B.V. tekenen overeenkomst.