Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Nederland B.V. en Worldskills Netherlands bevestigen samenwerking tijdens Skills the finals

“Door de samenwerking met WorldSkills Netherlands geven we inhoud aan onze overtuiging dat het belangrijk is jonge mensen enthousiast te maken voor vakmanschap en hen te ondersteunen bij hun opleiding.”

Skills tekenmoment

Moritz Schwarz, Directeur Würth Nederland B.V. en Erik van der Zwan, Directeur van WorldSkills Netherlands hebben 19 maart tijdens ‘Skills, The Finals’ hun samenwerking bekrachtigd door het tekenen van een partnerovereenkomst.

Een belangrijk speerpunt binnen Würth Nederland B.V. is om jonge mensen te interesseren voor techniek en de educatie op dit gebied te ondersteunen. Vanuit die gedachte zijn zij uit volle overtuiging het partnerschap met WorldSkills Netherlands aangegaan.

Würth heeft meer dan 125.000 producten, en vooral talloze voorraadmanagement-oplossingen en services, om het leven van iedere vakman makkelijker en ieder bedrijf beter te maken. Vanuit die positie hebben we ervoor gekozen om de vakwedstrijden voor een drietal categorieën te ondersteunen: Bouwtimmeren, Fietstechnicus en Productie, Installatie en Energie.

Door onze samenwerking kunnen we nog meer jongeren en docenten uitdagen en motiveren om het beste uit zichzelf te halen in beroepen waar met hoofd en handen wordt gewerkt. Würth Nederland B.V. geeft als partner van WorldSkills Netherlands een impuls aan de wedstrijdopdrachten, aan de ontwikkeling van studenten, aan de communicatie over en de beleving van de wedstrijden en de trots van en op jong vakmanschap.

Pers

Voor overige persinformatie en fotomateriaal kunt u contact opnemen met pr@wurth.nl