Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Shop Sittard

Würth Nederland B.V. opent zijn eerste shop in Limburg

Nieuwste concept van Würth vanaf december in Sittard

Al enige tijd was de wereldwijde marktleider op het gebied van montage- en bevestigingsmateriaal op zoek naar een geschikte locatie om een Würth Shop te openen in Limburg; na enige tijd zoeken was het dan zover, 1 oktober heeft Würth de sleutel ontvangen van het pand in de Doctor Nolenslaan 149 te Sittard.

De Würth Shop is een verkoopformule die Würth speciaal voor haar klanten heeft ontwikkeld en vanaf 2006 landelijk introduceerde. Alles op het gebeid van gereedschappen, ijzerwaren, montagematerialen, lijmen, kitten als smeermiddelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding zijn hier terug te vinden. Het (zelf) bedieningsconcept biedt de klant de mogelijkheid, de producten die hij snel nodig heeft direct en efficiënt uit voorraad te kopen. Iedere Würth Shop beschikt over een assortiment van ruim 5.000 producten. De Würth Shop is naast een verkooppunt van Würth-producten ook een servicepunt voor de klant.

Opening Würth Shop Sittard

Door de huidige omstandigheden met de daarbij behorende maatregelen heeft Würth besloten om de officiële opening van deze shop anders vorm te geven dan normaal. De gehele maand december zal, op aangepaste wijze en met de nodige maatregelen in acht genomen, Würth Shop Sittard officieel worden geopend. Deze opening is in lijn met de nieuw te openen Würth Shops volgens het nieuwste concept van Würth: Een overzichtelijk concept waarbij de vele facetten van het bedrijf tot uiting komen en product en beleving met elkaar worden verbonden. Würth Nederland B.V. zet de aankomende jaren verder in op haar multichannel strategie en zal o.a. het aantal Würth Shops flink gaan uitbreiden.

Voor zowel klanten van Würth Nederland B.V. als geïnteresseerden worden er voor deze speciale gelegenheid, in de maand december, diverse vakgerelateerde demonstraties gehouden en zullen er diverse aantrekkelijke openingsacties zijn. Laat u rondleiden door de wereld van Würth tijdens deze openingsmaand. Uiteraard zal Würth zich houden aan de huidig geldende corona maatregelen en zullen er alles aan doen om er een gezellige en veilige openingsmaand van maken.

December officiële openingsmaand Würth Shop Sittard

Würth Shop Sittard is vanaf 1 december geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 – 17.00 uur

Würth Shop Sittard
Doctor Nolenslaan 149
6136 GM Sittard
046 423 3160
046 423 3161
info@wurth.nl

sittard@wurth.nl

www.wurth.nl

Over de Würth-Groep:

De Würth-Groep is wereldmarktleider op het gebied van handel in montage- en bevestigingsmaterialen. Zij bestaat momenteel uit meer dan 400 ondernemingen in meer dan 80 landen en biedt werk aan meer dan 77.000 medewerkers. Hiervan zijn er ongeveer 33.000 werkzaam als verkoper in de buitendienst. In 2019 was de omzet van de Würth-Groep 14,3 miljard euro.

Het leveringsprogramma van de kernactiviteit van de Würth-Groep omvat meer dan 125.000 producten: van schroeven, schroeventoebehoren, pluggen en gereedschappen tot aan chemisch-technische producten. Naast dit basisassortiment behoren ook persoonlijke beschermingsmiddelen, producten voor de bouw en DHZ-markten, elektro-installatiematerialen, elektronische bouwdelen (bijv. printplaten), fotovoltaïsche zonnepanelen alsook financiële dienstverlening tot het leveringsprogramma van de Würth-Groep.

Würth Nederland B.V.

Würth Nederland B.V. is een dochteronderneming van de Würth-Groep en is de eerste Würth vestiging buiten de Bondsrepubliek Duitsland. Würth Nederland B.V. is sinds 1962 gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Met meer dan 580 medewerkers, waarvan 380 werkzaam zijn in de buitendienst, ontzorgt Würth Nederland B.V. 37.000 klanten in de divisies hout, bouw, metaal, installatie, auto, cargo en maritiem.

www.wurth.nl

PERS - Informatie voor de redactie:

Würth Shops:

Jurgen de Lange, manager Würth Shops Nederland
06-10984809
Jurgen.de-Lange@wurth.nl

Algemeen:

Brigitte Hoppenbrouwers, Manager PR Würth Nederland B.V.
073-6291552
Brigitte.Hoppenbrouwers@wurth.nl