Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Würth Kalender 2022
Würth Kalender 2022
Würth Kalender 2022

Würth kalender

Bij de klanten van Würth genoot de grootformaat Würth wandkalender al meer dan 30 jaar een cultstatus. De kalender werd in 1984 gelanceerd met een paar duizend exemplaren, de oplage in 1993 was al 150.000 exemplaren. Vanaf 2023 past een dergelijke kalender niet meer in het tijdsbeeld en heeft de firma besloten deze kalenders niet meer uit te brengen.

In het verleden hebben meerdere bekende (top)modellen meegewerkt aan de Würth Kalender. Claudia Schiffer sierde als eerste topmodel de kalender in 1999. Sindsdien zijn topmodellen zoals Heidi Klum, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Alessandra Ambrosio en Karolina Kurkova in eigen geproduceerde kalender verschenen.

De kalender is wereldwijd bekend en verscheen in meer dan 60 landen over de hele wereld, in de meeste Europese landen en buiten Europa zoals Chili, Mexico, Zuid-Afrika, Australië en Zuid-Korea. De totale oplage van de kalender bedroeg wereldwijd bijna 800.000 stuks.

Bekijk de vrouwenkalender
Bekijk de mannenkalender

De Fotograaf: Stephan Würth

Stephan ontdekte fotografie op veertienjarige leeftijd tijdens een familievakantie in Spanje aan de Costa del Sol. In 2000 schreef hij zich in aan het Art Institute van Fort Lauderdale om fotografie te studeren en werd na zijn afstuderen fulltime fotograaf.

Sindsdien is zijn werk te zien in internationale edities van onder andere Vogue, The New York Times, Porter Magazine, GQ, Playboy, Esquire, Galore Magazine, Treats Magazine en de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave. Zijn reclamecliënten waren de Würth Group, Levi's, Bonobos, Virgin Atlantic, A Pea in the Pod en The Related Group om er maar een paar te noemen.

Hij fotografeert al enkele jaren de modellen van de Würth-modelkalender.

Würth kalender 2023

De Würth kalender 2023 is niet uitgebracht.