Würth kalender

Ondek de Würth kalender 2020

Bij de klanten van Würth geniet de grootformaat Würth wandkalender al meer dan 30 jaar een cultstatus. De kalender werd in 1984 gelanceerd met een paar duizend exemplaren, de oplage in 1993 was al 150.000 exemplaren. Ook dit jaar verschijnt er weer een nieuwe editie van de kalender. Dit jaar zullen precies 799.660 kalenders worden verdeeld onder Würth-klanten in meer dan 60 landen.

In het verleden hebben meerdere bekende (top)modellen meegewerkt aan de Würth Kalender. Claudia Schiffer sierde als eerste topmodel de kalender in 1999. Sindsdien zijn topmodellen zoals Heidi Klum, Naomi Campbell, Laetitia Casta, Alessandra Ambrosio en Karolina Kurkova in eigen geproduceerde kalender verschenen.

De kalender is wereldwijd bekend en verschijnt in meer dan 60 landen over de hele wereld, in de meeste Europese landen en buiten Europa zoals Chili, Mexico, Zuid-Afrika, Australië en Zuid-Korea. De totale oplage van de kalender bedraagt wereldwijd bijna 800.000 stuks. De nieuwe Würth kalender 2020 is nu verkrijgbaar en hier te bestellen!

Bekijk de kalender
Bekijk de kalender
Bestel de kalender
Bestel nu de kalender

De Fotograaf: Stephan Würth

Stephan ontdekte fotografie op veertienjarige leeftijd tijdens een familievakantie in Spanje aan de Costa del Sol. In 2000 schreef hij zich in aan het Art Institute van Fort Lauderdale om fotografie te studeren en werd na zijn afstuderen fulltime fotograaf.

Sindsdien is zijn werk te zien in internationale edities van onder andere Vogue, The New York Times, Porter Magazine, GQ, Playboy, Esquire, Galore Magazine, Treats Magazine en de Sports Illustrated Swimsuit-uitgave. Zijn reclamecliënten waren de Würth Group, Levi's, Bonobos, Virgin Atlantic, A Pea in the Pod en The Related Group om er maar een paar te noemen.

Hij fotografeert al enkele jaren de modellen van de Würth-modelkalender.

Würth mannenkalender 2020

Naast de bekende Würth vrouwenkalender is er natuurlijk ook een mannenkalender. Daarom is er ook dit jaar weer een Würth kalender met mannelijke modellen.

Deze Würth mannenkalender is te bekijken en eenvoudig te bestellen via onderstaande button.