Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

Wopereis RVS

Wopereis RVS

Key accountmanager Edo den Boef heeft Andre van Dulmen van Wopereis RVS uit Doetinchem aangedragen als Metal Hero.

Wopereis RVS is gevestigd in Doetinchem en heeft zich volledig gespecialiseerd in de verwerking van roestvaststaal (RVS). Als gerenommeerd staalconstructiebedrijf is Wopereis vooral actief op het gebied van de staalbouw, stallenbouw, agrarische systemen en melksystemen. Bij Wopereis RVS kan men terecht voor alle rvs producten; van plaatwerk tot machines voor de levensmiddelenindustrie en van silobouw tot leidingwerk. Of het nu gaat om halfproducten, bedrijfsmatig seriewerk of juist een eenmalig ontwerp om een woning te verfraaien.

Würth systemen en kanalen

Wopereis RVS maakt niet alleen gebruik van diverse Würth producten, zij gebruiken daarnaast meerdere Würth systemen en kanalen. De kracht van Würth schuilt immers in het proces. De dienstverlening van Würth reikt verder dan het leveren van producten en daar maakt Wopereis graag gebruik van. Met geavanceerde (digitale) oplossingen versimpelen wij het inkoopproces van de klant, met als doel: maximale vereenvoudiging en efficiëntie.

Andre werkt met volle tevredenheid met de volgende Würth systemen en bestelkanalen;

Shops in het buitenland

Ook komt Wopereis regelmatig in onze Shops in het buitenland. Zij maken gebruik van de mogelijkheid om ook in de shops van België, Luxemburg en Duitsland te kopen. Andre kan met de Würth klantenpas toch van Wopereis grenzeloos inkopen op rekening. In Nederland kan Wopereis bijvoorbeeld terecht bij de Würth Shop Ede of Nijverdal, Würth heeft 24 winkels door heel Nederland. Het zelfbedieningsconcept biedt de mogelijkheid, de producten die ze snel nodig hebben direct uit voorraad te kopen.