Alleen voor ondernemers  

Uitgebreide productinformatie

125.000 artikelen

Snelle levering

Uw eigen contactpersoon

Alleen voor bedrijven

ORSY® FLEX

Met ORSY®flex kan jij jouw voorraad overzichtelijk en optimaal inventariseren. Kleine onderdelen (c-parts) met een hoge orderfrequentie, zoals schroeven, bouten, en moeren, worden op een overzichtelijke manier opgeslagen in dit magazijnrek. Dit gebeurt in speciale magazijnbakjes. Er zijn altijd twee lagen aan bakjes die uitgewisseld worden als een van hen leeg is. Hierdoor kom je dus nooit zonder materiaal te zitten. Deze bakjes hebben ook barcodes, waardoor ze optimaal toegankelijk zijn voor jouw collega’s. Een snelle scan van deze barcodes zorgt er ook nog eens voor dat jij gemakkelijk de producten opnieuw online kan bestellen. Dit beheer kan je zelf doen of uit laten voeren door een Würth-medewerker.

Niet langer zal je zonder materiaal komen te zitten, materiaal moeten zoeken of de verkeerde artikelen erbij pakken. Bovendien kunnen ORSY Flex rekken precies aangepast worden op jouw specifieke voorraad en werkbehoeften. ORSY Flex is dus op iedere werksituatie van toepassing. Bespaar hiermee tijd en dus ook kosten dankzij ORSY.

DE VOORDELEN:
  • Kostenbesparend door procesoptimalisatie
  • Artikelen 24/7 beschikbaar
  • Gemakkelijk bestelproces
  • Duidelijk overzicht van de voorraad
  • Optimaal gebruik van voorraadruimte
  • Toepasbaar op iedere werksituatie
  • Snelle en eenvoudige montage van de rekken

BEREKEN HOEVEEL JE KUNT BESPAREN

Verlies van kostbare tijd in werkprocessen leidt tot onnodige kosten. Denk aan het tijdrovend zoeken naar gereedschap of verbruiksartikelen, het kwijtraken ervan, of het gebrek aan inzicht in je voorraad. Maar er is een oplossing: de ORSY-systemen van Würth. Deze systemen bieden gestructureerde opslagrekken en slimme automaten, snelle-bestelscanners, handige systeemkoffers, praktische gereedschapskarren en de mogelijkheid om bedrijfswagens efficiënt in te richten. Dat is wat ORSY je te bieden heeft.

Ontdek nu hoeveel je kunt besparen met de ORSY Kostenbesparingscalculator.

 

ORSY® Contactformulier