Alleen voor ondernemers  

Kunstlocatie Würth is vrij toegankelijk op zondagen t/m vrijdagen tussen 11.00 – 17.00 uur.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden voor uw individueel bezoek. Vooraf aanmelden geldt alleen bij het maken van een reservering voor een rondleiding, een schoolbezoek of workshop.

rondleiding

Rondleiding Christo en Jeanne-Claude - Kunstwerken uit de verzameling Würth

Een rondleiding is de beste manier, om de lopende tentoonstelling van Kunstlocatie Würth beter te leren kennen.

Speciaal getrainde rondleidsters nemen u mee op reis door de wereld van de kunstenaar of gaan dieper in op het thema van de op dit moment lopende tentoonstelling. ► Reserveer hier uw rondleiding

Poster

Christo en Jeanne-Claude – kunstwerken uit de Verzameling Würth

14-03-2022 t/m 05.03.2023
De missie van Christo en Jeanne-Claude was om een groot en breed publiek op een andere manier naar zijn omgeving te laten kijken. Het kunstenaarsechtpaar werd wereldberoemd met hun ingepakte objecten en tijdelijke grootschalige buiten-kunstprojecten, waarmee zij vaak de benaming ‘inpak-kunstenaars’ kregen. Revealing by concealing oftewel ‘blootleggen door te bedekken’. Het was hét visitekaartje van het Bulgaars-Franse echtpaar dat later het Amerikaans staatsburgerschap verkreeg.

Toch bestond hun kunst uit méér dan alleen deze ‘inpakkunst’, zoals ook te zien is in de tentoonstelling ‘Christo en Jeanne-Claude’ met 34 kunstwerken uit de Verzameling Würth. De tentoonstelling bevat ingepakte objecten, maquettes van de vele kunstprojecten in de publieke ruimte, als ook voorbereidende tekeningen, collages en foto’s vanaf 1958 tot en met het laatste project L’Arc de Triomphe, Wrapped, Paris 1961 – 2021.

► Lees meer

Kleurplaat 20 jaar Kunstlocatie
Kleur je mee?

Kunstlocatie Würth viert haar 20-jarig jubileum!
Wij hebben hiervoor een mooie kleurplaat gemaakt. Kleur jij met ons mee?

Lever je kleurplaat in tijdens je bezoek aan Kunstlocatie Würth OF stuur hem op met de post naar Kunstlocatie Würth en maak kans op mooie prijzen!

*zie voor de actievoorwaarden de details vermeld op de kleurplaat.

Download hier de kleurplaat ►

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!