Alleen voor ondernemers  
Kunstlocatie Würth
Kunstlocatie Würth

Tentoonstellingen van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth

Kunstlocatie Würth

Tentoonstellingen van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth

Kunstlocatie Würth is vrij toegankelijk op zondag t/m vrijdag tussen 11.00 – 17.00 uur. (zaterdag gesloten)

U hoeft zich niet vooraf aan te melden voor uw individuele bezoek. Vooraf aanmelden geldt alleen bij het maken van een reservering voor een rondleiding, een schoolbezoek of workshop.

Let op: In verband met aanpassingen om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn, is Kunstlocatie Würth gesloten op: zondag 5 november en zondag 3 december.

Vanwege een Kerstbijeenkomst is onze Kunstlocatie op 15 december a.s. vanaf 14.00 uur gesloten.

Vanwege bedrijfssluiting van het hoofdkantoor van Würth Nederland is Kunstlocatie Würth gesloten van: vrijdag 22 december om 14:00 uur tot en met maandag 1 januari 2024. Vanaf 2 januari 2024 bent u weer van harte welkom.

vacature

Kunstlocatie Würth ’s-Hertogenbosch zoekt jou!

Wij zijn op zoek naar een ‘Gastvrouw / Gastheer‘

Kunstlocatie Würth onderstreept haar gastvrije houding ten aanzien van de bezoekers van Kunstlocatie Würth door middel van een team van vrijwilligers.

Kunstlocatie Würth zoekt een bekwame vrijwilliger die zich in wil zetten als: Gastvrouw / gastheer

> Lees meer


rondleiding

INDIVIDUELE RONDLEIDING + KOFFIE/THEE + GOODIEBAG

Is de individuele rondleiding geschikt voor u? Naast de groepsrondleidingen, waarbij u een groep van maximaal 15 personen kunt aanmelden, bieden wij u ook ‘individuele rondleiding’ aan. U sluit dan alleen of met een kleine groep aan bij de andere geïnteresseerden.

Na het succes van eerdere individuele rondleidingen, herhalen we de ‘individuele rondleiding’ op de volgende data:

➤ 24 oktober - aanmelden tot uiterlijk 18 oktober

➤ 23 november - aanmelden tot uiterlijk 16 november

Aanmelding kan via kunstlocatie@wurth.nl onder vermelding van het aantal personen. Wil je verder op de hoogte gehouden worden over deze rondleidingen? Houd dan onze social media in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.

Hij is er weer…: de kleurplaat-wedstrijd van Kunstlocatie Würth!

Vanwege het succes van de afgelopen jaren, is er ook dit jaar een kleurplaat ontwikkeld behorend bij de huidige tentoonstelling ‘Christo en Jeanne-Claude, kunstwerken uit de Verzameling Würth’ in Kunstlocatie Würth.

Om mee te kunnen doen met de kleurwedstrijd, ontvangen wij graag de ingekleurde plaat retour in Kunstlocatie Würth. Zo maak je kans op mooie prijzen!

Wist je trouwens al dat je alle 15 Würth musea en kunstdependances in Europa ook digitaal kan beleven? Scan de QR-code op de kleurplaat! Veel plezier!

Download de Würth Collection APP

app

Ervaar de Verzameling Würth digitaal in heel Europa

Naast de Duitse musea bevat de app "Würth Collection" nu ook alle bijbehorende galerieën van de Würth Group in andere Europese landen.

Het is dus een digitale ‘reisgenoot’ voor alle lopende tentoonstellingen in de 15 musea die het bedrijf in negen landen onderhoudt.

De multimediagids biedt audio, video's en leesmateriaal, evenals bezoekersinformatie over de betreffende locatie. Bovendien kunt u veel leren over de Würth Group en haar betrokkenheid bij kunst en cultuur.

qr

Open de camerafunctie op uw telefoon en scan de QR code.

Poster

Christo en Jeanne-Claude – kunstwerken uit de Verzameling Würth

Te bezichtigen t/m 3 Maart 2024

De missie van Christo en Jeanne-Claude was om een groot en breed publiek op een andere manier naar zijn omgeving te laten kijken. Het kunstenaarsechtpaar werd wereldberoemd met hun ingepakte objecten en tijdelijke grootschalige buiten-kunstprojecten, waarmee zij vaak de benaming ‘inpak-kunstenaars’ kregen. Revealing by concealing oftewel ‘blootleggen door te bedekken’. Het was hét visitekaartje van het Bulgaars-Franse echtpaar dat later het Amerikaans staatsburgerschap verkreeg.

Toch bestond hun kunst uit méér dan alleen deze ‘inpakkunst’, zoals ook te zien is in de tentoonstelling ‘Christo en Jeanne-Claude’ met 34 kunstwerken uit de Verzameling Würth. De tentoonstelling bevat ingepakte objecten, maquettes van de vele kunstprojecten in de publieke ruimte, als ook voorbereidende tekeningen, collages en foto’s vanaf 1958 tot en met het laatste project L’Arc de Triomphe, Wrapped, Paris 1961 – 2021.

► Lees meer

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!