Würth krijgt erkenning voor product kwaliteit middels SHR keurmerk

Dat ASSY 3.0 een uitstekende schroef is,dat weten wij bij Würth natuurlijk al lang.

In Duitsland wordt dit onderschreven met een zogenaamde “allgemeine Bauaufsichtliche Zulassung” (erkend door het Deutsche Institut für Bautechnik, Berlin. Één van de meest vooraanstaande testinstituten op dit vakgebied).

Deze Zulassungen zijn bij de meeste gebruikers van bevestigingsmateriaal, en met name in de bouw, zeker bekend.

In Nederland is er een eigen test instituut, genaamd SHR (Stichting Hout Research). SHR test, adviseert en deelt kennis over houtsoorten, materiaalkeuze en verwerking. Van plaatmateriaal tot biobased halffabrikaten, van verf tot lijm en van kitten tot schroeven, nagels, nieten en andere (bouw)materialen.Zij hebben een keurmerk voor de Nederlandse markt ontwikkeld om onderscheid in kwaliteit aan te kunnen geven.

Dit keurmerk mag een product voeren als SHR heeft vastgesteld dat de productprestaties die door ons als leverancier worden geclaimd, daadwerkelijk worden behaald. De onderzochte eigenschappen en de behaalde resultaten staan op het certificaat vermeld.

Met gepaste trots melden wij dat de ASSY 3.0 schroef door dit onafhankelijk Nederlandse instituut getest is, en als kwalitatief zeer hoogstaand is beoordeeld. Waarbij het SHR-keurmerk aan de ASSY 3.0 schroef verleend.

Het SHR-keur geldt voor de artikelen die beginnen met voornummer 0170, 0153 en 0154.

Bekijk hier de kwaliteitsverklaring Bekijk hier de kwaliteitsverklaring
Bekijk hier het BP-JG rapport Bekijk hier het BP-JG rapport