De werkkleding en veiligheidsschoenen van MODYF zijn ontworpen voor professionals werkzaam in de ambachtelijke of industriële industrie. MODYF biedt een uitgebreid assortiment aan werkbroeken, jassen, overalls, softshells, tshirts en andere werkkleding. De kleding beschikt over de nieuwste technologieën voor optimale bescherming en comfort.

MODYF werkkleding bestellen

Collecties MODYF werkkleding

Stretch X

De buitengewone bewegingsvrijheid samen met het moderne design maken de Stretch X-lijn tot de ideale partner voor werkkleding. De materiaalcombinatie verbindt het draagcomfort van katoen met de bestendigheid van polyester. Door het hoge aandeel katoen voelt uw lichaam koel in de zomer en warm in de winter. Combineer de Stretch X Line naar uw wens en stel uw persoonlijke werkoutfit samen.

Nature

De Nature collectie biedt u alle functies die u bij uw dagelijks werk nodig heeft en is daarnaast zeer comfortabel. En omdat het oog wat wil, is er ook goed nagedacht over het design van deze werkkleding. U kunt uit 3 kleuren kiezen die met elkaar te combineren zijn. De collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen met lange levensduur en heeft veel handige functionaliteiten, zoals UV-bescherming, ventilatiesystemen en e-care GSM-zak.

Starline

Naast de vele kleurmogelijkheden beschikt de Starline collectie over werkkleding voor elk jaargetijde: van de werkbroek tot de bermuda. Deze collectie overtuigt niet alleen door het bijzonder onderhoudsvriendelijk en sterk materiaal maar ook door de vele praktische zakken waardoor u uw gereedschap altijd dicht bij de hand heeft.

 

Brochure MODYF werkkleding

De overige collecties en producten kunt u bekijken in de MODYF brochure:

YouTube Modyf Stretch X

Würth MODYF Stretch X Werkkleding