MODYF PASBUS

Bus

Vanaf heden heeft Würth Nederland BV een passervice op wielen in de vorm van de MODYF bus. Kevin van den Bogaard is gespecialiseerd in werkkleding en werkschoenen en kan u uitstekend adviseren, ook over de mogelijkheden van bedrukking op uw kleding.

De MODYF bus is de perfecte oplossing voor mensen die geen tijd of mogelijkheden hebben om onze Würth shops te bezoeken. In de bus vindt u een ruime keuze uit onze collectie MODYF werkkleding en –schoenen.

U bent in één keer klaar!

  • Direct kleding en schoenen kunnen bekijken, passen en vergelijken
  • Geen medewerkers die te pas en te onpas onder werktijd bij plaatselijke leveranciers gaan passen, maar op een door u te bepalen tijdstip. Dit bespaart u veel ritjes en geduld
  • Geen retouren, maar 1x alles doorpassen
  • Mogelijkheid tot logobedrukking op de kleding (niet ter plekke)

De MODYF bus ook bij uw bedrijf?

Dit kan! Vraag uw Würth vertegenwoordiger naar de mogelijkheden of vraag direct een bezoek/passessie aan met de MODYF bus via aanvraagformulier MODYF bus. Onze vertegenwoordiger werkkleding en –schoenen, Kevin van den Bogaard, neemt daarna contact met u op volgens ons routeschema. De passervice is kostenloos*. Bekijk onze catalogus Workwear 2107 (zie button hieronder)

De MODYF bus zal ook bij shopevenementen aanwezig zijn. Data hiervan kunt u hier vinden

 

*Voorwaarden:
de passervice zal worden ingezet voor een fitting van minimaal 10 medewerkers. Indien u minder medewerkers wilt laten passen dan kan dit eventueel gecombineerd worden met een andere afspraak die op een bepaalde dag in uw regio is ingepland.

Contact:
Kevin van den Bogaard
modyfbus@wurth.nl

kaart