Elektronisch bestellen en factureren

Plaats uw bestellingen elektronisch bij Würth Nederland

top

Würth Nederland B.V. biedt u de mogelijkheid om uw bestellingen op een eenvoudige en veilige wijze vanuit uw eigen software in ons systeem te plaatsen.

Indien u gebruik maakt van software om uw bestellingen in op te nemen dan kunt u daarmee veel tijd en geld besparen. Indien u hiervoor interesse heeft en een van de onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden dan moet u zeker verder lezen!

WILT U:

  • Controle van inkomende goederen en administratieve zaken
  • Reductie tot 30-45% van de proceskosten voor C-artikelen*
  • Administratieve fouten voorkomen
  • Minder administratieve handelingen
  • Zich meer concentreren op A en B artikelen
  • Het aantal leveranciers verminderen
  • Een groter pakket wat kan leiden tot betere inkoopprijzen

 

map

C Artikelen

Maximaal 5% van het inkoopbudget van onze klanten heeft te maken met ons leverings- programma. Wij noemen dit de C-artikelen. C-artikelen hebben, in vergelijking met de A en B producten, zeer hoge order-, bestel en voorraadkosten in relatie tot totale aantal individuele orders.

 

Dit leidt eveneens tot hoge proceskosten ten opzichte van de inkoopkosten. Op al deze kosten kunt u besparen door uw C artikelen elektronisch te bestellen en verder elektronisch af te handelen.

80% van de totale kosten C-artikelen bestaan uit proceskosten. De productkosten zijn slechts 20% (leveranciersselectie, offertes, bestellen, ontvangst, factuurcontrole, betalen, etc.)

Men wil niet te lang naar C-artikelen zoeken maar deze direct voorhanden hebben. Dit is geen probleem indien u elektronisch zaken gaat doen met Würth Nederland B.V.

WÜRTH E-BUSINESS SOLUTIONS EN SYSTEMEN

Communicatie tussen onder andere de onderstaande software systemen (ERP) en Würth Nederland B.V is mogelijk.

systemen