Hoe gaat würth om met het Coronavirus?

Gewaardeerde klant,

Voor Würth staat de gezondheid van onze klanten, collega's, hun partners en gezinnen voorop. Daarom zetten we alles op alles om ondanks alle beperkingen onze activiteiten overeind te houden, zodat u verzekerd blijft van tijdige en accurate levering van onze producten en diensten. Er is ons veel aan gelegen u te helpen uw bedrijfsvoering niet in het gedrang te laten komen. Wij hebben daarom de volgende maatregelen getroffen:

Vertegenwoordigers komen langs indien gewenst

Onze vertegenwoordigers blijven tot nader bericht selectief klanten/projecten verder bezoeken. Zij nemen altijd eerst telefonisch contact op en stemmen af of een bezoek gepast of gewenst is.Hierbij respecteren wij het als dit niet gewenst is. Geeft u dan aan de vertegenwoordiger een telefoonnummer of emailadres door via wie u verder contact wilt blijven houden. Als u bent ingelogd ziet u onder 'Mijn Würth' uw vertegenwoordiger en zijn contactgegevens staan.

Veilig online bestellen

U kunt ook al uw gewenste producten online bestellen in de Online-Shop of App. Maak eenvoudig een account aan en bestel online! Zo maakt u een account aan:

  • Klik op
  • Bent u al klant? Kies Ja en klik op Verder, houd uw klantnummer bij de hand. Bent u nog geen klant? Kies Nee en klik op Verder, houdt uw bedrijfsgegevens bij de hand
  • Vul het registratieformulier in en klik op Verder
  • U ontvangt uw inloggegevens direct per mail. Voor nieuwe klanten kan het op werkdagen ongeveer 30 minuten duren voordat uw registratie is verwerkt, mits uw gegevens correct zijn ingevuld.

Veilig artikelen kopen en afhalen in uw Würth Shop

Alle Würth Shops zijn gewoon open, uiteraard hanteren wij wel de 1,5 meter afstandmaatregel zodat iedereen veilig zijn en haar inkopen kan doen.

vind hier uw Würth Shop in de buurt:

Wachtruimte

Deurbeleid in de Würth Shops

- Bij de ingang van de Shop staat een mobiele dispenser waarbij u uw handen kunt desinfecteren
- Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
- Er mogen maximaal 6 bezoekers tegelijk in de Shop aanwezig zijn
- Bezoekers mogen maximaal met twee personen tegelijk de Shop bezoeken

Click & Collect

Om de wachttijd te beperken in de Shops kunt u gebruik maken van Click & Collect. U kunt uw bestelling dan na 1 uur afhalen in een Shop.

Lees meer over veilig winkelen bij de Würth Shops >

Voorraad structureel verhoogd

We hebben onze voorraden al sinds een aantal weken preventief verhoogd. Wij verwachten geen structurele leveringsproblemen in ons standaard assortiment. Wij kunnen te allen tijde terugvallen op leveringen uit het centraal magazijn in Duitsland. Helaas zijn corona gerelateerde producten tijdelijk niet of alleen in kleine hoeveelheden leverbaar.

Corona gerelateerde producten

Uitzondering op de beschikbaarheid van artikelen zijn de Corona gerelateerde producten, zoals mondkapjes. Om de nijpende tekorten aan deze artikelen in de Nederlandse gezondheidszorg op te lossen, heeft de Nederlandse overheid een aantal Taskforces ingesteld die zoveel mogelijk van deze producten voor ziekenhuizen, ambulancediensten, huisartsen etc. beschikbaar moeten zien te krijgen. Ons is gevraagd de bestellingen vanuit deze Taskforces voorrang te verlenen voor zover we deze producten nog in huis hebben. Op dit moment houdt dat in dat er voor alle andere klanten voorlopig een leveringsstop op Corona gerelateerde artikelen zit. Uiteraard informeren wij u zo spoedig mogelijk wanneer we de normale levering weer kunnen hervatten.

DHL aflevering, snel en veilig

De meeste artikelen blijven gewoon uit voorraad leverbaar en de bezorgers van DHL blijven uw bestelling snel en veilig bij u afleveren zoals u gewend bent. Zij nemen daarbij uiteraard de door het RIVM uitgevaardigde richtlijnen in acht zoals het regelmatig wassen van de handen, het houden van afstand en het vermijden van fysiek contact. Onze expediteuren zullen op dit moment pakketten alleen neerzetten, niet persoonlijk overhandigen en zelf voor ontvangst tekenen.

Bent u niet aanwezig om het pakket te ontvangen, dan verloopt dit volgens de reguliere procedure: De eerstvolgende werkdag wordt de zending opnieuw aangeboden (poging 2). Wanneer de ontvanger dan ook niet aanwezig is, wordt de zending de volgende werkdag nogmaals aangeboden (poging 3). Als de ontvanger wederom niet aanwezig is, wordt de zending retour gestuurd naar de afzender. Mocht u geen pakketten willen aannemen, dan worden deze zendingen direct teruggestuurd naar de afzender.

Vragen? Chat met ons

Heeft u nog verdere vragen, maak gebruik van onze chatfunctie. De chat vindt u rechtsonderin uw scherm. Onze medewerkers helpen u graag met het aanmaken van een online account, het resetten van uw wachtwoord, helpen met een online bestelling of informatie over producten.

Een uitgebreid Würth team staat voor u ter beschikking.