Hoe kun je betalen met een creditcard of Ideal in de Würth webshop?

Vanuit het winkelmandje klik je op “verder naar bestellen”. Daar kun je je bestelgegevens controleren en het afleveradres.

In het 2e gedeelte van het formulier kun je er voor kiezen om je bestelling middels een factuur te laten leveren of met een creditcard of Ideal te betalen. Hier kies je voor creditcard of Ideal

Als u alles ingevuld heeft, kunt u klikken op “Bestel nu” Hierbij volgt dan automatisch de pagina voor de creditcard of iIdeal betaling

Creditcard
De chip en pincode heb je bij een aankoop op internet niet nodig. Wel het uitgebreide nummer dat op de kaart staat gedrukt. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten. Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Je ziet een maand en een jaar, bijvoorbeeld 12/21. Dit betekent dat de kaart geldig is tot december 2021.

Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening.

Ideal
Hierbij wordt je gevraagd naar je bank en je dient je betaling te bevestigen met je pincode.

Als de betaling geslaagd is, keert u automatisch terug naar de Online Shop pagina.