welkom bij kunstlocatie Würth

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.

​Wilt u de tentoonstelling van Kunstlocatie Würth nog beter leren kennen, dan adviseren wij u een rondleiding te boeken. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de data van de individuele rondleidingen of boek hier een rondleiding met een groep.

Morellet

Actuele tentoonstelling: François Morellet - Geometrie en Ironie

In zijn vroege carrière schilderde de Franse kunstenaar François Morellet voornamelijk figuratief. Toch wordt hij vandaag de dag wereldwijd gezien als één van de meest toonaangevende kunstenaars van de Concrete kunst. Ook wel bekend als Geometrisch abstracte kunst. Naast de schilderkunst hield hij zich in zijn werkzame bestaan ook bezig met grafische kunst. lees meer >

Winter Event op maandag 9 december

Kom de ultieme wintersfeer beleven én genieten van de kunst! Op maandag 9 december organiseren we het Winter Event met verschillende activiteiten op Kunstlocatie Würth. Zo is er onder andere een live presentatie door grafisch ontwerper Waldo van Bokhoven, draaien er François Morellet films en kunt u een rondleiding volgen door de tentoonstelling 'François Morellet – Geometrie en Ironie – met kunstwerken uit de Verzameling Würth’.

U kunt de François Morellet kunstwerken zelfstandig bekijken of onder begeleiding van één van de rondleiders. Hiervoor dient u zich dan aan te melden voor 1 van de 3 beschikbare tijdsvakken.

Wij heten u van harte welkom op 9 december tussen 13.30 uur en 17.00 uur! (Vrije inloop). De 3 tijdsvakken van de rondleiding zijn:
Rondleiding 1: 13.30 – 14.00 uur
Rondleiding 2: 14.30 – 15.00 uur
Rondleiding 3: 15.30 – 16.00 uur

_____________________________________________________________________________________________________________

Tijdelijk te zien bij Kunstlocatie Würth

Geometrie in Kunstlocatie Würth! Niet alleen François Morellet was geïnspireerd door Piet Mondriaan. De lijnvoering inspireerde ook grafisch ontwerper Waldo van Bokhoven.

Parallel aan de tentoonstelling ‘François Morellet – geometrie en ironie-met kunstwerken uit de Verzameling Würth’ toont Kunstlocatie Würth 15 kunstwerken van Waldo van Bokhoven.

Welkom! Open van zondag t/m vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur. De expositie loopt t/m 15 maart 2020.

Lees meer >

_____________________________________________________________________________________________________________

Kleurplaten-actie!

Ben jij een echte kunstenaar? Print en kleuren maar: Wij zien je ingekleurde plaat graag retour en dan krijgt hij een mooi plekje in onze kunstshop!

Je maakt zelfs kans op een leuke prijs.

Download hier de kleurplaat:

Kleurplaat

Impressie Kunstlocatie Würth

Voor een impressie van Kunstlocatie Würth, sinds 2002 gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch, kunt u kijken naar de film van CityFilm.

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!

Volgt u ons al op Twitter?  Volgt u ons al op Twitter?
Op onze Twitter melden wij alle bijzonderheden, kinderateliers en het laatste nieuws met betrekking tot Kunstlocatie Würth.