Kunstlocatie Wurth

wurthNL

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.

​Wilt u de tentoonstelling van Kunstlocatie Würth nog beter leren kennen, dan adviseren wij u een rondleiding te boeken. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de data van de individuele rondleidingen of lees hier over een groeps rondleiding.

Tijdelijk gesloten

LET OP: In verband met het huidige advies van het RIVM is Kunstlocatie Würth vanaf heden, tot nader bericht, gesloten.

Waterwolkenwind

Vernisage ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’

Wij houden u graag via onze website, social media kanalen en nieuwsbrief op de hoogte!

Rondleidingen voor leerlingen (scholen) kunnen al wel worden ingepland, onder voorbehoud en met strikte inachtneming van de maatregelen rondom het Corona virus, voor het nieuwe schooljaar 2020-2021.

Aanvragen voor rondleidingen voor volwassenen worden op dit moment niet behandeld. Wanneer de deuren van Kunstlocatie Würth weer open kunnen gaan, dan nemen wij uw aanvraag graag weer in ontvangst. Graag uw begrip hiervoor

Bekijk hier de folder : ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’

Tot ziens in Kunstlocatie Würth!

Kinderen en kleinkinderen kleuren jullie mee…?!

Het openstellen van de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ voor het kunstminnend publiek laat nog even op zich wachten.

Voor de kinderen hebben we een kleurplaat gemaakt, waarin ‘water, wolken en wind’ de hoofdrol spelen.

Kleur je mee? Wij zouden het leuk vinden als je jouw kleurplaat post op Facebook of Instagram met een #KunstlocatieWurth. Dan zorgen we samen voor een digitale tentoonstelling!

Veel plezier! Klik hier voor de kleurplaat

Impressie Kunstlocatie Würth

Voor een impressie van Kunstlocatie Würth, sinds 2002 gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch, kunt u kijken naar de film van CityFilm.

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!

Volgt u ons al op Twitter?  Volgt u ons al op Twitter?
Op onze Twitter melden wij alle bijzonderheden, kinderateliers en het laatste nieuws met betrekking tot Kunstlocatie Würth.