Welkom bij kunstlocatie Würth

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.

​Wilt u de tentoonstelling van Kunstlocatie Würth nog beter leren kennen, dan adviseren wij u een rondleiding te boeken. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de data van de individuele rondleidingen of boek hier een rondleiding met een groep.

Openingstijden Kunstlocatie Würth

Maandag t/m vrijdag en op de zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Zaterdag is de kunstdependance gesloten! Entree is gratis.

Huidige tentoonstelling

Gunter Damisch - Deel van het geheel

Kunstwerken uit de Verzameling Würth
19.03.2018 – 10.03.2019

Gunter Damisch werd geboren in 1958 in Steyr en stierf veel te vroeg op 30 april 2016 in Wenen. Hij was één van de belangrijkste vertegenwoordigers van de hedendaagse kunst in Oostenrijk.

Kunstlocatie Würth toont in de tentoonstelling ‘Gunter Damisch - deel van het geheel’ bijna 50 kunstwerken van hem. Een selectie van schilderijen, aquarellen, tekeningen en sculpturen, bieden een inzage in het oeuvre en de wereld van de Oostenrijkse kunstenaar van de laatste 30 jaar.

> Lees hier meer over de huidige tentoonstelling ‘Gunter Damisch – deel van het geheel’

Pasen

Tijdens de volgende feestdagen is de Kunstlocatie gesloten:

  • Met Pasen 1 en 2 april
  • 27 April i.v.m. Koningsdag
  • 10 mei i.v.m. Hemelsvaartdag
  • 20 en 21 mei i.v.m. Pinksteren

Impressie Kunstlocatie Würth

Voor een impressie van Kunstlocatie Würth, sinds 2002 gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch, kunt u kijken naar de film van CityFilm.

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!

Volgt u ons al op Twitter?  Volgt u ons al op Twitter?
Op onze Twitter melden wij alle bijzonderheden, kinderateliers en het laatste nieuws met betrekking tot Kunstlocatie Würth.