Onderwijs

deel van het geheel

Hier kunt u de Educatieflyer downloaden Hier kunt u de Educatieflyer downloaden

Kunstlocatie Würth en onderwijs

Kunstlocatie Würth is de kunstdependance voor moderne kunst binnen Würth Nederland B.V. in ’s-Hertogenbosch. Alle tentoonstellingen komen voort uit of zijn geïnspireerd op de verzameling Würth.

Scholen zijn van harte welkom bij Kunstlocatie Würth. Het educatieve programma dat wordt aangeboden, bestaat uit een rondleiding en een creatieve workshop.

Het educatieve programma kan worden aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen, niveaus en achtergronden en duurt 1 uur. Het programma is zowel geschikt voor regulier basisonderwijs als ook voor speciaal onderwijs (wordt op maat aangeboden).

De bijzondere combinatie – van een bedrijf in een architectonisch interessant pand en een tentoonstelling die door de educatieve en creatieve workshop toegankelijk wordt gemaakt voor de jeugdige bezoeker – staat garant voor een unieke ervaring!

Om het bezoek aan Kunstlocatie Würth laagdrempelig te houden, bieden wij onderstaande activiteiten voor scholen kostenloos aan!

Bij elke tentoonstelling wordt een educatieve workshop ontwikkeld.
Onze focus ligt hierbij op de onderbouw van het basisonderwijs, maar in samenspraak met de docent kan de educatieve workshop aangepast worden voor een andere doelgroep.

Workshop

Bij de huidige tentoonstelling is een educatieve workshop ontwikkeld.

Rondleidingen

Hiernaast is het altijd mogelijk een rondleiding voor de lopende tentoonstelling te boeken. Deze rondleiding duurt 45 minuten en kan voor verschillende leeftijden, niveaus en achtergronden worden aangepast.

Boekingen

Een boeking voor zowel een rondleiding als een educatieve workshop dient minimaal 14 werkdagen voorafgaand aan het bezoek bij de Museumleiding bekend te zijn. Zij spreekt verdere details omtrent het bezoek graag persoonlijk door om deze vervolgens schriftelijk te bevestigen.Voor het aanvragen van een workshop of rondleiding voor de tentoonstelling kunt contact opnemen met:

Voor individuele kinderen in de leeftijd van circa 7 tot 12 jaar wordt een aantal maal per jaar het Würth kinderatelier georganiseerd. Geïnteresseerden kunnen onze website in de gaten houden of zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de Kunstlocatie.

Drs. Brigitte Hoppenbrouwers
Leiding Kunstlocatie Würth
(ma, di, do en vr. )

  • Telefoonnummer: (073) 629 15 52
  • Email: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl