Onderwijs

Kunstlocatie Würth en onderwijs

Kunstlocatie Würth is de kunstdependance voor moderne kunst binnen Würth Nederland B.V. in ’s-Hertogenbosch. Alle tentoonstellingen komen voort uit of zijn geïnspireerd op de verzameling Würth.

Scholen zijn van harte welkom bij Kunstlocatie Würth. Het educatieve programma dat wordt aangeboden, bestaat uit een rondleiding en een creatieve workshop.

Het educatieve programma kan worden aangepast aan de verschillende leeftijdsgroepen, niveaus en achtergronden en duurt 1 uur. Het programma is zowel geschikt voor regulier basisonderwijs als ook voor speciaal onderwijs (wordt op maat aangeboden). Voor het educatieprogramma voor middelbare scholen kunt u contact opnemen met Kunstlocatie Würth.

De bijzondere combinatie – van een bedrijf in een architectonisch interessant pand en een tentoonstelling die door de educatieve en creatieve workshop toegankelijk wordt gemaakt voor de jeugdige bezoeker – staat garant voor een unieke ervaring!

Reserveren

Een reservering voor het educatief programma dient minimaal 14 werkdagen voorafgaand aan het bezoek bij de Museumleiding bekend te zijn. Zij spreekt verdere details omtrent het bezoek graag persoonlijk door om deze vervolgens schriftelijk te bevestigen.

Rondleidingen voor leerlingen (scholen) kunnen al wel worden ingepland, onder voorbehoud en met strikte inachtneming van de maatregelen rondom het Corona virus, voor het nieuwe schooljaar 2020-2021.
De educatiefolder kunt u begin april downloaden via deze website.

Drs. Brigitte Hoppenbrouwers
Leiding Kunstlocatie Würth
(ma, di, do en vr. )

  • Telefoonnummer: (073) 629 15 52
  • Email: brigitte.hoppenbrouwers@wurth.nl