Welkom bij kunstlocatie Würth

wurthNL

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth. Toegang tot de Kunstlocatie is kosteloos.

​Wilt u de tentoonstelling van Kunstlocatie Würth nog beter leren kennen, dan adviseren wij u een rondleiding te boeken. Houd onze Facebook pagina in de gaten voor de data van de individuele rondleidingen of lees hier over een groeps rondleiding.

Tijdelijk gesloten

Vanwege ombouw zijn wij gesloten van maandag 16 maart 2020.
U bent van harte welkom vanaf maandag 6 april om de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ te bezoeken. Kunstlocatie Würth is geopend van zondag tot en met vrijdag tussen 11.00 – 17.00 uur (gratis toegankelijk)

LET OP: In verband met het huidige advies van de RIVM is Kunstlocatie Würth vanaf heden, tot nader bericht, gesloten.

Waterwolkenwind

Vernisage ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’

I.v.m. het coronavirus en het tegenhouden van verdere verspreiding hebben wij besloten dat de vernissage van de nieuwe tentoonstelling ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’ op zondag 5 april 2020 niet door zal gaan.

Of de tentoonstelling wel vanaf maandag 6 april geopend zal zijn voor publiek is op dit moment nog niet met zekerheid te melden. Wij houden u graag via onze social media kanalen op de hoogte!

Wel is het mogelijk om nu alvast een rondleiding te boeken. Rondleidingen voor volwassenen én voor leerlingen (scholen) kunnen worden ingepland, onder voorbehoud, voor de periode vanaf 30 april 2020.

Bekijk hier de folder : ‘Water, Wolken, Wind – kunstwerken uit de Verzameling Würth’

Tot ziens in Kunstlocatie Würth!

Impressie Kunstlocatie Würth

Voor een impressie van Kunstlocatie Würth, sinds 2002 gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch, kunt u kijken naar de film van CityFilm.

Facebook pagina van Kunstlocatie Würth Facebook pagina van Kunstlocatie Würth
Like ons en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, workshops en kinderateliers!

Volgt u ons al op Twitter?  Volgt u ons al op Twitter?
Op onze Twitter melden wij alle bijzonderheden, kinderateliers en het laatste nieuws met betrekking tot Kunstlocatie Würth.