WOW! In praktijk

Welke leidinggevende in een werkplaats kent de volgende situatie niet:
de werkplaats staat vol en de eerstkomende dagen en weken zijn vol gepland. Een klant belt op of komt meteen naar de garage: zijn auto rijdt niet goed of zelfs helemaal niet meer.

Misschien is het slechts een kleinigheidje? Het probleem moet snel en tussen de normale werkzaamheden door worden opgelost. In de meeste gevallen betreft het een storing in de auto-elektronica.

Tijdrovende defectopsporing

Hoe gaat men tegenwoordig vaak te werk: storingen uitlezen, kabelstekkers controleren op breuk of oxidatie, defectopsporingsprogramma doorwerken en op een bepaald moment beginnen met de vervanging van verdachte onderdelen. Vaak kan de benodigde tijd niet aan de klant worden doorberekend, met name wanneer de storing wordt veroorzaakt door een 'klein onderdeel'.

Diagnose binnen enkele minuten

Nu kunt u WoW goed gebruiken. Dit diagnose- en informatiesysteem kan niet alleen de opgeslagen storingen uitlezen, maar controleert tevens alle onderdelen die met het motorstuurapparaat in verbinding staan en geeft binnen enkele minuten de oorzaak van de storing aan.

Onderscheid uzelf met WOW!

In de toekomst kent u geen angst meer voor de elektronica. U kunt zeker en zelfbewust te werk gaan. De klant zal u zien als een competent contactpersoon voor zijn auto en dit nieuws verspreiden. Maak met WoW gebruik van de voorsprong in techniek en onderscheid uzelf.

"De parallelle autodiagnose met WoW is veel nauwkeuriger dan vroeger en ik kan veel verder in het motormanagement duiken!"