Materiaal Keuringen

CALCULATOR1

 

Als professioneel bedrijf werkt u natuurlijk met professioneel gereedschap!

Om de veiligheid van u en uw werknemers te waarborgen is het noodzakelijk om uw gereedschappen, valbeveiligingsmaterialen en persoonlijke beschermingsmaterialen jaarlijks te keuren. Wurth kan deze keuringen voor u op locatie verzorgen (vanaf 10 Items). Dit scheelt u tijd, (reis)kosten en op deze manier grijpt u niet ineens mis op uw materiaal. Tevens kunnen er op afspraak ook keuringen plaatsvinden in een Würth Shop bij u in de buurt.

Om het beheer en de keuring van uw gereedschap te managen, beschikt Würth over een speciale softwaretool, een online, webbased certificatensysteem. Met deze software heeft u realtime inzicht in uw gereedschap. Elk gecertificeerd onderdeel wordt voorzien van een digitaal certificaat, een keursticker en een QR-code. Door de QR-code met uw smartphone te scannen, krijgt u direct inzage in het digitale certificaat en de handleiding. Klanten van Würth krijgen kostenloos toegang tot het online certificatensysteem.

Voor vragen betreft deze keuringen of het aanvragen van een keuring kunt u terecht bij uw vertegenwoordiger, uw Würth Shop of u kunt contact opnemen met de afdeling Wurth Aftersales 073 – 6291600.

De volledige keuringsmogelijkheden en de prijzen kunt u nazien in onze brochure Würth Keuringen.

Bekijk hier onze brochure: Würth Keuringen