Materiaal Keuringen

CALCULATOR1

KEURINGEN VAN GEREEDSCHAPPEN EN MATERIALEN OP LOCATIE


Om de veiligheid van u en uw werknemers te waarborgen is het noodzakelijk om uw gereedschappen en materialen jaarlijks te keuren. Würth Keuringen kan deze keuringen voor u op locatie verzorgen (vanaf 10 Items). Dit scheelt u tijd, (reis)kosten en op deze manier grijpt u niet ineens mis op uw materiaal. Daarnaast kunnen er op afspraak ook keuringen plaatsvinden in een Würth Shop bij u in de buurt.

Welke gereedschappen en materialen keurt Würth Keuringen:

• Hijs- en hefmiddelen

• Klimmaterialen

• Elektrische arbeidsmiddelen

• Blusmiddelen en PBM

Beheer uw keuringen en certificaten
Om het beheer en de keuring van uw gereedschap te managen, beschikt Würth over een online certificatensysteem. Met deze software heeft u realtime inzicht in uw gereedschap. Elk gecertificeerd onderdeel heeft een digitaal certificaat, een keursticker en een QR-code. Door de QR-code met uw smartphone te scannen, krijgt u direct inzage in het digitale certificaat en de handleiding. Klanten van Würth krijgen kosteloos toegang tot het online certificatensysteem.

Vragen?
Voor vragen over Würth keuringen of het aanvragen van een keuring kunt u terecht bij uw vertegenwoordiger, uw Würth Shop of u kunt contact opnemen met de afdeling Würth Aftersales 073 – 6291600.

Bekijk de brochure Würth Keuringen voor de prijzen en alle keuringsmogelijkheden.

Bekijk hier onze brochure: Würth Keuringen

​ ​