Orde, Systeem en mobiliteit

ORde, SYsteem en Mobiliteit komen samen in ORSY® Mobil Bedrijfswageninrichting. Met een eigentijds design, functionaliteit, efficiëntie, veiligheid en maximale bewegingsvrijheid is ORSY® Mobil geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden. De unieke toepassingen realiseren een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in het desbetreffende voertuig.

Duurzame en betrouwbare bedrijfswageninrichting

ORSY® Mobil verzorgt al sinds jaar en dag de meest efficiënte bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil producten zijn duurzaam en betrouwbaar. Bij gemiddeld gebruik van een inrichting gaan wij uit van een levensduur van 15 jaar. Op diverse locaties in Nederland heeft Würth Nederland B.V. inbouwpartners voor uw bedrijfswageninrichting. Doordat wij met vaste inbouwpartners werken hoeft u nooit ver te rijden, ongeacht waar u zich in Nederland bevindt.

Bedrijfswageninrichting op maat

Natuurlijk heeft iedere branche zijn specifieke kenmerken en wensen. ORSY® Mobil kijkt graag samen met u naar uw wensen en vertalen deze naar een 3D tekening van uw bedrijfswageninrichting. Vervolgens laten we alle onderdelen voor u produceren en inbouwen in uw bedrijfswagen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ORSY® Mobil bedrijfswageninrichting? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 073 629 1490 of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Vraag offerte aan

U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.