Orde, Systeem en mobiliteit

ORde, SYsteem en Mobiliteit komen samen in ORSY® Mobil Bedrijfswageninrichting. Met een eigentijds design, functionaliteit, efficiëntie, veiligheid en maximale bewegingsvrijheid is ORSY® Mobil geschikt voor elk type bedrijfswagen en voor alle denkbare werkzaamheden. De unieke toepassingen realiseren een optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in het desbetreffende voertuig.

Duurzame en betrouwbare bedrijfswageninrichting

ORSY® Mobil verzorgt al sinds jaar en dag de meest efficiënte bedrijfswageninrichting. ORSY® Mobil producten zijn duurzaam en betrouwbaar. Bij gemiddeld gebruik van een inrichting gaan wij uit van een levensduur van 15 jaar. Op diverse locaties in Nederland heeft Würth Nederland B.V. inbouwpartners voor uw bedrijfswageninrichting. Doordat wij met vaste inbouwpartners werken hoeft u nooit ver te rijden, ongeacht waar u zich in Nederland bevindt.

Bedrijfswageninrichting op maat

Natuurlijk heeft iedere branche zijn specifieke kenmerken en wensen. ORSY® Mobil kijkt graag samen met u naar uw wensen en vertalen deze naar een 3D tekening van uw bedrijfswageninrichting. Vervolgens laten we alle onderdelen voor u produceren en inbouwen in uw bedrijfswagen.

ESk Energie

ESK Energie en ORSY® mobil

De Friese onderneming ESK Energie heeft continu monteurs onderweg voor onderhoud en reparaties aan duurzame energie-installaties op grote en kleine schaal. Door de energietransitie stroomt de orderportefeuille zelfs over. Om het service-apparaat van de onderneming te optimaliseren zijn er nieuwe bedrijfswagens aangeschaft voor de monteurs.

Mobiele werkplaats met Würth bedrijfswageninrichting

Voor de efficiënte en effectieve inrichting van de Mercedes Benz Sprinter, tekent Würth Nederland. Kenmerk van het maatwerk interieur is het gebruiksgemak voor de monteur. Die beschikt over een compleet uitgeruste mobiele werkplaats. Al het gereedschap plus de nodige machines voor de bewerking van onderdelen zijn aanwezig. Tijdens het rijden zit het materieel en de voorraad onderdelen veilig achter slot en grendel. Vanzelfsprekend heeft de auto een eigen energievoorziening aan boord.

Wat de inrichting van Würth extra duurzaam maakt, is het modulaire karakter. Als de Mercedes Benz Sprinter over vijf jaar aan vervanging toe is, gaat de bedrijfswageninrichting mee naar elke willekeurige opvolger.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ORSY® Mobil bedrijfswageninrichting? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 073 629 1490 of neem contact op met uw vertegenwoordiger.

Vraag offerte aan

U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.