Kunstlocatie Würth

Kunstlocatie Würth is gevestigd in het bedrijfspand van Würth Nederland B.V. in 's-Hertogenbosch. In Kunstlocatie Würth zijn tentoonstellingen te zien van eigentijdse beeldende kunst uit de Verzameling Würth en het Museum Würth.

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag en op de zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Zaterdag is de kunstlocatie gesloten! Entree is gratis.


Actueel  


TIJDELIJK GESLOTEN
Op dit moment is Kunstlocatie Würth gesloten wegens ombouwen naar de nieuwe tentoonstelling.

Vanaf 9 maart heten wij u graag weer van harte welkom bij de tentoonstelling LICHT, WIT EN BEWEGING >>lees meer

PUBLICATIES
Enkele publicaties over de tentoonstelling ‘Hockney, Picasso, Tinguely en meer hoogtepunten uit de verzameling Würth’ in Het Noordbrabants Museum.

Publicatie Telegraaf Publicatie Trouw
Publicatie Kunstbeeld Publicatie Brabants dagblad
Publicatie Omroep Brabant  

Het Noordbrabants museum ’s-Hertogenbosch nam 62 kunstwerken uit de verzameling Würth in bruikleen. Eén van de kunstwerken is een kunstwerk van Raimund Girke.

Vanaf 9 maart zal in Kunstlocatie Würth de tentoonstelling Licht, wit & beweging te zien zijn, met werken van Raimund Girke en Günther Uecker.

INPAKKEN
Günther Grass en project OOG Den Bosch maken plaats voor de nieuwe tentoonstelling Licht, wit en beweging - kunstwerken van Raimund Girke en Günther Uecker uit de verzameling Würth (9 maart 2015 - 14 februari 2016)

Kunstlocatie Würth bedankt team Lucas De Man voor de prettige samenwerking en Aart Care die het inpakken van de kunstwerken verzorgd.

Oog in OOg en Gunter Grass - afbouwens

facebook


Facebook pagina van Kunstlocatie Würth.
Like ons en blijf op de hoogte van al onze
activiteiten, workshops en kinderateliers!

Impressie Kunstlocatie Würth van CityFilm
Voor een impressie van Kunstlocatie Würth, sinds 2002 gevestigd in het hoofdkantoor van Würth Nederland B.V. op bedrijvenpark De Brand in ’s-Hertogenbosch, kunt u kijken naar CityFilm.


Wilt u de gehele CityFilm ’s-Hertogenbosch bekijken, dan kunt u hier klikken.Volgt u ons al op Twitter?
Op onze Twitter melden wij alle bijzonderheden, kinderateliers en het laatste nieuws met betrekking tot Kunstlocatie Würth.
Share |